از ارائه فوتبال هجومی تا تساوی‌های زیاد اما پرگل!

هفته سوم رقابت‌های لیگ برتر روز پنجشنبه و جمعه پیگیری و با توجه به بازی‌های برگزار شده به نظر می‌رسد این هفته نسبت به دو هفته گذشته کیفیت بالاتری شاهد بودیم

به‌گزارش خبرنگار ایمنا، هفته سوم رقابت‌های لیگ برتر نسبت به دو هفته گذشته ارتقا کیفیت داشت و می‌توان گفت در این هفته مربیان احتیاط عمل خود را به حداقل رسانده و سعی می‌کردند تفکرات هجومی خودشان را در مقابل حریفان به نمایش بگذارند که همین موضوع سبب شد دیدارهای این هفته پر گل اما کمی همراه با حاشیه باشد.

هفته سوم؛ ارائه فوتبال هجومی‌تر از گذشته

رقابت‌های هفته اول لیگ برتر مجموعاً با رد و بدل شدن ۱۴ گل در هشت بازی به پایان رسید که این آمار ثابت می‌کرد تیم‌های لیگ برتر در هفته اول به دلیل عدم آمادگی کامل و نا آشنا بودن با فضای جدید لیگ برتر در نظر دارند ۹۰ دقیقه فوتبال خودشان را با محک زدن حریف به اتمام برسانند و بیشتر بازی‌های تدافعی را از خود به نمایش بگذارند.

در هفته دوم رقابت‌ها شاهد ارتقا چندانی به لحاظ تعداد گل نبودیم و اکثر تیم‌های لیگ برتری با آرایش دفاعی به مصاف رقبای خود رفتند و همین موضوع سبب شد تا در هفته دوم نیز از هشت بازی برگزار شده شاهد ۱۵ گل باشیم که برای لیگ بیست و دوم آمار جالبی نیست چرا که پیش از شروع فصل و با توجه به فعالیت باشگاه‌ها به نظر می‌رسید یک لیگ هجومی و جذاب را پشت سر بگذاریم.

درحالی که هفته سوم مسابقات لیگ بر خلاف دو هفته گذشته جذابیت و حواشی زیادی داشت و همین مسئله باعث شد این هفته را یک سرو گردن بالاتر از دو هفته گذشته ببینیم. در همین هفته از مجموع هشت بازی برگزار شده شاهد رد و بدل شدن ۱۹ گل بودیم و نکته جالب توجه این است که نیمی از تعداد گل‌های این هفته مختص رقابت‌های حساس بود.

از ارائه فوتبال هجومی تا تساوی‌های زیاد اما پرگل!

تساوی زیاد اما پر گل

هفته اول رقابت‌های لیگ برتر به دلیل عدم هماهنگی تیم‌های لیگ برتری علاوه بر اینکه یک هفته کم گل و تدافعی بود، بیشتر به سطح فوتبال پایه شباهت داشت چرا که از مجموع هشت بازی برگزار شده سه بازی با تساوی به پایان رسید و نکته جالب توجه آن بود که از سه بازی که با نتیجه تساوی تمام شد. تنها دیدار نساجی و مس رفسنجان یک بر یک شد و سایر رقابت‌ها همچون دیدار فولاد، صنعت نفت آبادان و همینطور ذوب آهن پرسپولیس بدون رد و بدل شدن گل به اتمام رسید.

در هفته دوم لیگ برتر تعداد تساوی نسبت به هفته اول افزایش داشت اما در تعداد گل تفاوت چندانی احساس نمی‌شد چرا که در این هفته از هشت بازی برگزار شده نیمی از دیدارها با تساوی به پایان رسید و از چهار تساوی به دست آمده تنها دو دیدار هوادار نفت مسجدسلیمان و تراکتور ذوب آهن با نتیجه یک بر یک تمام شد و دو رقابت دیگر با نتیجه بدون گل پایان یافت‌.

در هفته سوم بازی‌های لیگ اما ماجرا متفاوت بود و اگر چه سه تساوی رقم خورد اما در آمار و ارقام تفاوت چشمگیری با دو هفته قبل داشت چرا که در سه دیدار هفته سوم که با تساوی به پایان رسیدند شاهد رد و بدل شدن هشت گل بودیم که چهار گل اختصاص به دیدار گل گهر سپاهان داشت و چهار گل نیز حاصل رقابت نساجی ملوان بود و تنها رقابت مس رفسنجان ذوب آهن با نتیجه بدون گل تمام شد.

این آمار نشان می‌دهد در هفته سوم مربیان احتیاط عمل خودشان را کنار گذاشته بودند و سعی داشتند به هر نحوی امتیاز کامل رقابت‌ها را در جیب خودشان نگه دارند.

از ارائه فوتبال هجومی تا تساوی‌های زیاد اما پرگل!

بازی‌های حساس کسل کننده نبود!

در هفته اول لیگ بیست‌ودوم شاهد سه دیدار حساس بودیم که از این سه رقابت تنها دو دیدار گل گهر تراکتور و استقلال سپاهان، گل داشت و مجموع گل‌های به ثمر رسیده در این دو بازی تنها پنج گل بود که این آمار با توجه به اینکه تیم‌های مدعی لیگ برتر تا پیش از شروع فصل دست به خرید مهره‌های هجومی زده بودند کمی ناامید کننده به نظر می‌رسید.

در هفته بعدی لیگ برتر دو رقابت حساس برگزار شد و از این دو بازی تنها دیدار تراکتور ذوب آهن گل داشت و نکته جالب توجه این است که در رقابتی که شاهد به ثمر رسیدن گل بودیم تنها دو گل رد و بدل شد و این آمار ثابت می‌کند حتی تیم‌های مدعی لیگ برتر در هفته‌های ابتدایی تفکر دفاعی داشتند.

هفته سوم لیگ برتر در این آمار نیز یک سرو گردن بالاتر از دو هفته گذشته بود چرا که در هر سه دیدار حساس این هفته شاهد به ثمر رسیدن گل بودیم و این آمار زمانی جالب‌تر می‌شود که از ۱۹ گل رد و بدل شده در این هفته، ۱۰ گل اختصاص به رقابت‌های حساس داشت و این موضوع می‌تواند خبر از هفته‌های جذاب پیش رو بدهد.

با این تفاسیر؛ بر خلاف تصور برخی که مدعی بودند با توجه به رقابت‌های هفته اول و دوم لیگ بیست و دوم هم به لحاظ کیفی ارتقا چندانی پیدا نکرده است به نظر می‌رسد در لیگ جدید هر چه پیش می‌رویم لیگ بیست و دوم مهیج‌تر باشد و کورس قهرمانی گرم‌تر از سال‌های گذشته باشد.

کد خبر 600067

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.