شهبا از هدایت مس شهر بابک برکنار شد

سرمربی بومی مس شهر بابک از هدایت این تیم برکنار شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، قاسم شهبا، سرمربی مس شهربابک، پس از کسب نتایج ضعیف، از هدایت مس شهر بابک برکنار شد.

او که فصل گذشته موفق به صعود با مس شهربابک به لیگ برتر شده بود، در ۱۰ هفته ابتدایی لیگ برتر، پنج تساوی و پنج شکست کسب کرد تا مس شهر بابک در پایان هفته دهم، قعرنشین لیگ برتر باشد.

روز گذشته جلسه‌ای در باشگاه مس شهربابک، برگزار شد و قرارداد او با این باشگاه، دوطرفه فسخ شد. قرار است امروز جلسه‌ای در باشگاه مس شهر بابک برگزار شد و مربی موقت این تیم تا انتخاب سرمربی بعدی مس مشخص شود.

قرار است مربیان بومی شهر بابک، هدایت موقت این تیم را تا انتخاب سرمربی جدید مس شهر بابک برعهده بگیرد.

با وجود اینکه مجتبی حسینی یکی از گزینه‌های مربیگری مس شهر بابک است، اما این مربی اعلام کرده است که نمی‌تواند در این شرایط به مس شهر بابک کمک کند.

تیم فوتبال مس شهر بابک، در هفته یازدهم لیگ برتر میزبان پیکان است.

کد مطلب 1015531

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.