احیای جریان دائمی زنده‌رود سرفصل تمام مطالبات از رئیس‌جمهور است

سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به سفر رئیس‌جمهور به اصفهان، گفت: بعد از سال‌ها کم‌توجهی و تضییع حقوق مردم اصفهان در موضوعات خاص و کم‌توجهی به ظرفیت‌های بالقوه و دستاوردهای خوب این شهر امیدواریم که این سفر سرمنشا خیرات و برکات و سرفصل تمام مطالبات احیای جریان دائمی زنده‌رود باشد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، علی صالحی امروز _یکشنبه، هجدهم اردیبهشت‌ماه_ در نطق میان دستور چهل‌ویکمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان، اظهار کرد: از زحمات همکارانمان در مجموعه بخش‌های مختلف شهرداری به ویژه در سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی که با حجم فشرده‌ای از رویدادها از دهه فجر تا هفته اصفهان به خوبی تلاش کردند روزهای پرنشاطی را برای مردم شهر رقم بزنند.

وی افزود: این زحمات فرهنگی از دهه فجر آغاز شد و به عید نوروز رسید و بعد هم ماه رمضان از راه رسید و این ماه به پایان نرسیده هفته گرامیداشت اصفهان آغاز شد و بعد از آن هم به زودی ایام گرامیداشت روز حماسه و مقاومت، یعنی سالروز سوم خرداد فرا خواهد رسید.

سخنگو و عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: ویژگی ارزشمند تمام این اقدامات و تلاش‌های مؤثر، مردم‌محوری، محله‌محوری، توجه به داشته‌های آئینی و دیرینه اصفهان و از همه مهم‌تر خلاقیت و عدالت در برگزاری رویدادها است، تأکیدی که جز موکدات شورای اسلامی شهر در دوره ششم بوده و هست و به صورت جدی میدان دادن به مردم در چنین رویدادهایی است.

وی ادامه داد: نکته بعد از آن توزیع عادلانه چنین رویدادهایی در محلات و در دسترس بودن آن برای آحاد شهروندان است. از جام مولای عرشیان و بانوی قدسیان که با مشارکت بیش از شش هزار ورزشکار در شهر اصفهان اتفاق افتاد، رویدادی که تقریباً در سطح کشور و ادوار مختلف شهرداری کم‌نظیر است، رویداد المپیک اخیر با حدود ۱۱ هزار ورزشکار برگزار شد و در محلات اصفهان در بیش از ۲۶ رشته حدود شش هزار ورزشکار و بهتر بگوییم شش هزار خانواده را در ایام ماه مبارک رمضان درگیر کردیم.

صالحی خاطرنشان کرد: با چه رویدادی بهتر از ورزش و در کجا شعار "اصفهان من شهر زندگی" بیشتر از سلامت کانون اولیه تشکیل اجتماع همچون خانواده محقق خواهد شد.

وی با بیان اینکه این رویدادها تا مشارکت قریب به ۲۰۰ مجموعه در هر چه بهتر و معنوی‌تر برگزار شدن مراسم ماه مبارک رمضان ادامه داشت، گفت: جایی که بیش از ۲۰۰ مجموعه مردمی به میدان آمدند و با پشتیبانی شهرداری عطر دلنواز قرآن و معارف دینی را در شهر زندگی پراکنده کردند، آمارها، ارقام‌ها و برنامه‌ها نشان‌دهنده این است که در حوزه مطالبات فرهنگی و اجتماعی شهر اصفهان از زاینده رود و جاری بودن آن گرفته تا گرامی داشتن هفته اصفهان و برگزاری رویدادهای فرهنگی در ماه مبارک رمضان، مدیریت شهری یکه‌تاز صحنه پیگیری مطالبات و تهیه محتوا برای مناسبت‌های فرهنگی و مذهبی است.

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: به نظر می‌رسد در چنین پازلی جای دستگاه‌های عریض و طویل متولی حوزه فرهنگ و اجتماع در شهر خالی است و عمده بار پیگیری دغدغه‌های شهروندان در این موضوعات معطوف به دستگاه‌ها و نهادهای خاص است، از همین جا به عنوان نماینده مردم در شورای اسلامی شهر تقاضا دارم که تمام دستگاه‌های حوزه فرهنگی و اجتماعی در شهر به میدان بیایند و برای اصلاح امور، تحقق مدیریت همگرا و مطالبات شهروندان با عزم جزم در کنار همکاران خود قرار گیرند تا بتوانیم گزارش در خور شانی را به مردم اصفهان ارائه کنیم.

وی با اشاره به سفر رئیس‌جمهور به اصفهان تصریح کرد: با توجه به سفر قریب‌الوقوع رئیس‌جمهور به اصفهان تقاضا دارم، تمام دستگاه‌ها به ویژه دستگاه‌های فعال در حوزه فرهنگی اجتماعی و موضوعات جدی مورد مطالبه شهروندان از جمله زاینده‌رود، بحران‌های زیست محیطی، فرونشست و در مقابل، ظرفیت‌های مثبت و ارزشمند اصفهان در حوزه صنایع دانش‌بنیان و گردشگری، اشتغال جوانان و دستاوردهای خوب نظیر ظرفیت‌های خیرین، با شناختی جامع و طراحی مدون نسبت به این ظرفیت‌ها و نیازها به میدان مطالبه بیایند و تلاش کنند حق اصفهان را ادا کنند، زیرا مردم اصفهان چشم انتظار تدبیر دولت مردمی است.

صالحی خاطرنشان کرد: بعد از سال‌ها کم توجهی و تضییع حقوق مردم اصفهان در موضوعات خاص و کم توجهی به ظرفیت‌های بالقوه و دستاوردهای خوب این شهر امیدواریم که این سفر سرمنشا خیرات و برکات باشد و سرفصل تمام مطالبات احیای جریان دائمی زنده‌رود عزیزمان از سراب تا پایاب باشد.

وی افزود: در سال جاری که بیش از ۴۷ درصد افزایش بارش‌ها را نسبت به سال گذشته آبی در سرچشمه‌های زاینده‌رود شاهد هستیم، با مسائلی نظیر مشکل فهم مسئله در رابطه با زاینده‌رود و رابطه هویت آن با تاریخ و تمدن چند هزار ساله نصف جهان مواجه هستیم.

سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: فهم مسئله‌ای که اگر اتفاق بیفتد و اگر تصمیم‌گیرندگان در حوزه آب و سیاست‌های کلان کشور متوجه شوند که مطالبه مردم اصفهان برای جاری بودن زاینده‌رود یک مطالبه لوکس و صرفاً در راستای توسعه گردشگری نیست و برای حفظ یک تمدن کهن، حراست از میراث چند صد ساله تاریخی است که نسل‌های آینده نسبت به آن از ما انتظار دارد، این مطالبه برای کنترل بحران‌های زیست محیطی و شرایط اقتصادی قطب صنعت و اقتصاد کشور و کریدور اصلی علم و فناوری و کریدر حمل‌ونقل کشور است و باید درک کنند که این مطالبه در راستای منافع ملی است.

وی خاطرنشان کرد: امیدواریم تلاش‌ها برای احیای این رود دائمی مؤثرتر شود و با تدبیرهایی که برای سوال‌هایی که پاسخ آن روشن است در آینده‌ای نزدیک شاهد رفع این مشکل باشیم. چون از لحاظ قانونی، زیرساخت‌ها و بارش‌ها در شرایطی هستیم که با اندکی مدیریت این مطالبه ملی محقق خواهد شد و امیدواریم یکی از دستاوردهای جدی این سفر در راستای این مطالبه باشد.

کد خبر 573544

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.