۲۷ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۳:۱۵
سس آماده و سه بیماری در کمین

گوجه فرنگی رنگ قرمز تیره خود را از رنگدانه‌ای به نام "لیکوپن" می‌گیرد و این آنتی‌اکسیدان قوی به جلوگیری از آسیب و التهاب که منجر به بیماری‌های قلبی می‌شود، کمک می‌کند.

به گزارش ایمنا، متخصصان تغذیه می‌گویند افزودن گوجه‌فرنگی به برنامه غذایی روزانه مثلاً در سالاد و ساندویچ‌های خانگی می‌تواند اثرات مثبتی بر کاهش فشار خون داشته باشد.

آنها در عین حال تاکید می‌کنند که با وجود این خواص مهم، اما ترکیب غالب در سس گوجه فرنگی آماده و صنعتی (کچاپ)، گوجه فرنگی نیست بلکه قند فرآوری شده مانند شربت ذرت یا حتی شربت ذرت با فروکتوز بالا است. شربت ذرت نوعی شربت خوراکی است که از نشاسته ذرت تهیه می‌شود و پژوهشگران باور دارند که افزایش مصرف این ماده باعث شیوع دیابت نوع دوم، سندرم متابولیک و بیماری کبد چرب در انسان می‌شود.

یک قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی آماده ممکن است به اندازه یک عدد بیسکوئیت شکلاتی حاوی قند باشد. اگر نیاز به استفاده از سس گوجه فرنگی دارید، مطمئن شوید که شربت ذرت با فروکتوز بالا نداشته باشد و یکی از راه‌های اطمینان از این امر آن است که خودتان آن را با مواد غذایی سالم و مطمئن درست کنید.

منبع: ایسنا

کد خبر 556054

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.