اجرایی‌سازی راهبرد توسعه دریامحور از اهم برنامه‌ها

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به لزوم اجرایی شدن راهبرد توسعه دریامحور در کشور، گفت: سازمان بنادر در تلاش است این سیاست راهبردی را از سطح شعار خارج کند و با قرار دادن آن در حوزه تصمیم‌گیری ها، برنامه‌های بلندمدت، میان‌مدت و کوتاه‌مدتی را به کمک دولت و مجلس در این خصوص تدوین و اجرا کند.

به گزارش ایمنا و به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهر سازی، علی‌اکبر صفایی در نشست تخصصی معاونان دریایی بنادر کشور، با تاکید بر لزوم سیاست‌گذاری درست از سوی سازمان بنادر به منظور دستیابی خانواده بزرگ دریایی کشور به اهداف خود، چه در بخش ملی و چه در حوزه بین‌الملل اظهار کرد: سازمان بنادر و دریانوردی باید به عنوان نماینده حاکمیت و تصمیم‌گیر برای بخش‌های مختلف دریایی، سیاست‌گذاری‌های درست و اصولی و هم‌راستا کردن امور دریایی کشور در دست اجرا داشته باشد.

ورود سالانه ۵۰ هزار فروند شناور تجاری به بنادر بازرگانی کشور

وی وظایف و مسئولیت‌ها در حوزه حاکمیت دریایی کشور را بسیار حائز اهمیت خواند و گفت: سالانه ۵۰ هزار فروند انواع شناورهای تجاری وارد بنادر بازرگانی کشور می‌شوند که از امکانات و ظرفیت‌های مختلف بخش دریایی در حوزه‌های لایروبی، هیدروگرافی، چراغ‌های دریایی، یدک‌کشی و غیره استفاده می‌کنند.

معاون وزیر راه یکی از چالش‌های اصلی سازمان بنادر و به‌تبع آن، سایر ارگان‌های دریایی کشور را تربیت و تأمین نیروی دریانورد متخصص دانست و تاکید کرد: سازمان بنادر برای جذب نیروی دریانورد متخصص و کارآزموده، برنامه‌هایی را در دست انجام دارد.

صفایی خاطرنشان کرد: لازم است برنامه‌های دریایی سازمان بنادر با سیاست‌های کلی نظام و برنامه ششم توسعه هم‌راستا باشد.

توسعه ناوگان دریایی از اولویت‌های جدی سازمان بنادر و دریانوردی

وی پویایی و تداوم صادرات، واردات و تجارت خارجی را وابسته به توسعه ناوگان دریایی توصیف کرد و توسعه ناوگان دریایی را یکی دیگر از اولویت‌های جدی این سازمان برشمرد.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی تاکید کرد: بررسی‌ها نشان می‌دهد توسعه و نوسازی ناوگان، یکی از نیازهای جدی کشور در حوزه تجارت و حمل‌ونقل دریایی محسوب می‌شود.

کد خبر 545227

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.