خضریان: نخبگان برای تغییر زیست بوم کشور از اقتصاد نفتی به علم و فناوری ایده دهند

سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس تاکید کرد: مسئله اصلی امروز شکل‌گیری یک بستر حکمرانی عمیق به نفع عدالت است تا همه فعالیت‌های ما معنا و مفهوم پیدا کند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، علی خضریان در نشستی با جمعی از دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف اظها کرد: عدالت یکی از عوامل بقا و اجزای هویت بخش انقلاب اسلامی است. پایبندی و تلاش برای اقامه این ارزش اصلی و اساسی جزو اولویت‌های حیاتی همه نیروهای انقلاب است.

وی با تاکید بر اینکه حل مسائل امروز کشور در گرو حکمرانی عادلانه است، افزود: در نبود بستری برای حکمرانی عادلانه بسیاری از تلاش‌ها بی‌ارزش می شود. مسئله اصلی امروز شکل‌گیری یک بستر حکمرانی عمیق به نفع عدالت است تا همه فعالیت‌های ما معنا و مفهوم پیدا کند.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس ادامه داد: حکمرانی عادلانه یعنی تقابل با یک سرمایه‌داری آدم‌خوار که جدا از شفافیت، کارآمدی و حتی مبارزه با فساد بستری دارد که آن هم محکم و بتنی شدن طبقه ثروتمند و قدرتمند است.

خضریان با اشاره به نقش کمیسیون اصل نودم قانون اساسی برای حرکت در مسیر حکمرانی عادلانه و همچنین بستری مهم جهت تحقق مردمسالاری دینی افزود: نقش جریان دانشجویی برای کمک به این کمیسیون برای انجام وظیفه نظارتی خود و رسیدگی به طرز کارهای غلط بی‌بدیل است و جا دارد در این خصوص برنامه‌ریزی ویژه‌ای در سطح نخبگان و عموم مردم صورت پذیرد.

این نماینده مجلس در ادامه خطاب به دانشجویان دانشگاه شریف گفت: لازم است بدنه نخبگانی کشور در زمینه بهره‌مندی از هوش مصنوعی در جنگ نرم، تغییر زیست بوم کشور از اقتصاد نفتی به علم و فناوری با بهره‌گیری از ایده‌ها و خلاقیت‌های نخبگان و ارتقای قدرت ملی برای بی‌اثرسازی تحریم‌ها پیشنهاداتی ارائه کنند.

سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس در پایان این نشست از دانشجویان خواست پیشنهادات خود را در زمینه‌هایی چون حکمرانی عادلانه، ایجاد گفتمان در جامعه و مطالبه‌گری مردم برای احقاق حقوق شان به مجلس ارائه دهند. دانشجویان نیز نکته نظرات خود را در زمینه مباحث مطرح شده در این نشست و طرز کار کمیسیون اصل ۹۰ مجلس مطرح کردند.

کد خبر 544027

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.