مصرف گوشت در هفته تا چه میزان باید باشد؟

دانشمندان در جدیدترین مطالعات خود میزان مصرف گوشت در هفته را بررسی کردند.

به گزارش ایمنا، برخی از متخصصان بهداشت توصیه می‌کنند که از گوشت قرمز استفاده نکنید.

گوشت گاو و گوسفند به عنوان گوشت قرمز شناخته می‌شود. در این محصولات مواد مفید زیادی وجود دارد. گوشت قرمز حاوی آهن، سلنیوم، ویتامین B و اسیدهای چرب غیر اشباع ضروری است که برای حمایت از سیستم ایمنی، عصبی مرکزی و عضلانی مورد نیاز است.

مصرف روزانه آهن در یک تکه کوچک گوشت قرمز یافت می‌شود. برای به دست آوردن این این مقدار آهن با غذاهای گیاهی، باید سه کیلوگرم سیب با پوست سبز یا یک کیلوگرم فرنی گندم سیاه بخورید.

گفتنی است، سویا یکی از جایگزین‌های گیاهی عالی برای گوشت محسوب می‌شود. تنها یک فنجان سویای پخته شده می‌تواند ۲۹ گرم پروتئین را تأمین کند.

بادمجان طعم گوشتی غنی ای دارد، همانند گوشت پرحجم است. هم چنین بسیار سیرکننده است؛ که همان وجه شبه بین بادمجان و گوشت به است و مقدار زیادی پتاسیم، فیبر رژیمی، منیزیم، آهن، کلسیم، پروتئین دارد.

در صورت بروز آکنه در پوست، باید با یک متخصص غدد داخلی مشورت کنید. این آکنه ها و جوش‌ها می‌توانند نتیجه کمبود آهن و عدم تعادل در هورمون‌های استروئیدی باشد. چربی احشایی نیز در صورت خوردن گوشت زیاد به وجود می‌آید.

چربی احشایی در ناحیه شکمی و کنار ارگان‌های حیاتی مانند کبد، لوزالمعده و روده انباشته می‌شود. به علت این چربی ممکن است فرد به بیماری‌های دیابت نوع دوم، بیماری‌های قلبی عروقی و غیره مبتلا شود.

انباشتگی این چربی بیشتر به علت مصرف بیش از اندازه چربی‌های اشباع شده است که در پنیر، گوشت قرمز و برخی فرآورده‌های لبنی وجود دارد. بنابراین نباید در خوردن پنیر و گوشت قرمز و لبنیات چرب افراط کرد.

منبع: باشگاه خبرنگاران

کد خبر 514899

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.