رویکرد هفته فرهنگی شیراز نشان دادن ارزش‌های ایرانی و اسلامی بود

رئیس شورای اسلامی شهر شیراز گفت: هفته شیراز فرصتی بود که بخشی از نخبگان حوزه فرهنگ و هنر در ارایه برنامه‌ها سهیم باشند و این دستاورد نیکو را می‌توان در دیگر زمینه‌ها نیز دنبال کرد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، سید عبدالرزاق موسوی در آئین اختتامه ویژه‌برنامه‌های هفته شیراز اظهار کرد: همگان باید تلاش کنند تا با بهره‌گیری از ظرفیت موجود، شیراز را به دیگر مردم به‌خوبی معرفی کنند.

وی با بیان اینکه برنامه‌های هفته شیراز برای معرفی این کلانشهر فرهنگی موفق بوده است، افزود: امید است در ادوار آینده، این هفته با همکاری همه سازمان‌ها و نهادهای دولتی و غیردولتی برای شناساندن ظرفیت‌های شیراز گام بردارد.

موسوی ضمن قدردانی از تلاش‌های سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز، گفت: این مجموعه به‌شایستگی با همکاری بخش‌های مدنی حوزه فرهنگ و هنر این هفته را برگزار کردند و رویدادهای ارزشمندی را رقم زدند.

رئیس شورای اسلامی شهر شیراز برگزاری نشست با حضور نخبگان شیرازی خارج از کشور را اقدامی برجسته خواند که برای نخستین‌بار در هفته شیراز رخ داد و تاکید کرد: ضروری است داشته‌های خود را ارج نهیم و آن‌ها را به دیگران بشناسانیم؛ افزون بر این، برگزاری چنین نشست‌هایی به بهره‌گیری از سرمایه‌های انسانی خارج از کشور می‌انجامد.

وی همچنین از ایجاد فضایی برای ارائه آثار برخی هنرمندان شیراز یاد کرد و آن را فرصتی خواند برای جلب رضایت شهروندان و هنرمندان.

موسوی با بیان اینکه فعالیت‌های هفته شیراز براساس برنامه از پیش تعیین شده روی داد، ادامه داد: این ویژگی دلیل برگزاری منظم برنامه‌هاست آن هم در شرایطی که از مشکل کار براساس برنامه در جامعه رنج می‌بریم.

رئیس شورای اسلامی شهر شیراز اظهار کرد: برگزاری مراسم آغازین این هفته در مسجد نصیرالملک و برگزاری مراسم پایانی در باغ عفیف‌آباد نشان‌گر رویکرد شورای پنجم در نشان‌دادن ارزش‌ها و فرهنگ ایرانی و اسلامی به‌صورت توأمان با محوریت انسان‌محوری است

وی در پایان گفت: رویکرد شورای پنجم در نشان‌دادن ارزش‌ها و فرهنگ ایرانی و اسلامی به‌صورت توأمان با محوریت انسان‌محوری است.

سید احمدرضا دستغیب رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر شیراز نیز در این ویژه‌برنامه، آگاهی‌بخشی به شهروندان در حوزه فرهنگی و هنری را یکی از وظایف این مجموعه برشمرد و گفت: سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شیراز امروز باید فرهنگ شیراز را به مردم بشناساند؛ همچنین ضروری است مدیران را به‌صورت تخصصی با مکتب شیراز آشنا سازد زیرا پذیرفتنی نیست که مدیری با فرهنگ و هنر شهر بیگانه باشد و سومین وظیفه این سازمان ارائه این اطلاعات به نسل آینده است.

وی افزود: وظیفه متولیان فرهنگی است که ابتدا خود شهرشان را بشناسند و سپس آن فرهنگ را به فرزندان این شهر بیاموزند. فرهنگ مقوله‌ای بسیار پیچیده است که با سیمان و سنگ و بتن معنا نمی‌شود.

دستغیب گفت: با مقایسه شوراهای شهر شیراز در دوره‌های مختلف با آمار و ارقام ثابت می‌کنیم که شورای پنجم در مقایسه با دیگر ادوار شورا در زمینه فرهنگی قامتی رعناتر دارد؛ زیرا این شورا مکتب انسان‌محوری را بنیان نهاده است.

وی همه فعالیت‌های این مجموعه را در راستای ارج‌نهادن به جایگاه انسان دانست و گفت: شهر بدون انسان بی‌معناست و انسان‌ها بر شهر حق دارند از همین رو مردم را دیده‌ایم و حقوق آنان را لحاظ کرده‌ایم.

گفتنی است در شب موسیقایی شیراز از آلبوم «ترانه شیراز» که بازآفرینی قطعات فولکلور شیرازی است، با پژوهش خشایار طیار، تنظیم کاوه پیمان و خوانندگی محمد ذاکرحسین و نیز نماهنگ «سروناز» با صدای هفت خواننده شیرازی زیر نظر حامد فقیهی رونمایی شد؛ افزون بر این قطعه «شب‌های شیراز» با صدای محمد رضازاده و دو قطعه از آلبوم آوازهای محلی شیراز زیر نظر مهران بردیده برای اولین بار به اجرا در آمد.

کد خبر 493333

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.