تغذیه ناسالم؛ ثمره دوران شیوع کرونا

نتایج یک بررسی جدید نشان می‌دهد که در زمان همه‌گیری کرونا و اعمال قرنطینه، علائم مرتبط با اختلالات خوردن افزایش یافت و افراد به سوی تغذیه ناسالم سوق پیدا کردند.

به گزارش ایمنا، نتایج بررسی جدید محققان نشان می‌دهد، در زمان همه‌گیری ویروس کرونا و اعمال قرنطینه، علائم مرتبط با اختلالات خوردن افزایش یافته و افراد به سوی تغذیه ناسالم سوق پیدا کردند. کارشناسان دریافتند افراد با اقامت در منزل و داشتن وقت اضافه وسوسه می‌شوند و تمایل بیشتری برای مصرف خوراکی‌های بیشتر و متنوع‌تر پیدا می‌کنند. این روند منجر به اضافه‌وزن و پدید آمدن سایر بیماری‌ها در آنها می‌شود.

مایک تروت، محقق دانشگاه آنگلیا راسکین (ARU) که سرپرستی این تحقیق را برعهده داشت، گفت: «به طور قطعی نمی‌توان گفت کووید ۱۹ مسئول این رفتار مرتبط با اختلالات خوردن است. با این حال ما می‌دانیم که مردم اغلب از غذا به عنوان مکانیزم مقابله با استرس استفاده می‌کنند و به وضوح بسیاری از افراد تحت تأثیر حوادث استرس‌زا و تغییرات قابل توجه ۱۲ ماه گذشته قرار دارند».

محققان تأکید می‌کنند که افزایش وزن و چاقی در دوران همه‌گیری کرونا خطرناک است و می‌تواند در سلامتی و کیفیت زندگی افراد اختلال مادام العمر ایجاد کرده و آنها را دچار بیماری‌هایی نظیر فشارخون، دیابت و بیماری‌های قلبی کند.‌

منبع: فارس

کد خبر 481857

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.