تخریب محیط زیست جرم‌انگاری می‌شود

رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: برخورد جدی با تخلفات محیط زیست از قاچاقچیان چوب و خاک گرفته تا شکارچیان غیرقانونی در دستور کار قوه قضاییه قرار گرفته و همین امر شروعی برای حفاظت از محیط زیست در سایه قانون است.

به گزارش ایمنا به نقل از خانه ملت، سمیه رفیعی در مورد ورود به هنگام قوه قضائیه در واگذاری بخشی از جنگل‌های هیرکانی اظهار کرد: حفاظت از محیط زیست که در دستور کار قوه قضائیه قرار گرفت خط مشی است که رئیس قوه قضائیه در اولویت‌های این قوه قرار داده است.

وی افزود: طبق منابع خبری موثق قرار بود با حکم قاضی شعبه ۳۴ دادگاه تجدید نظر مازندران در یک فقره واگذاری اراضی جنگلی در منطقه "واز" شهرستان نور در استان مازندران در قالب طرح "اسکان دام"، عرصه‌ای به وسعت ۲۵ هزار مترمربع در قلب جنگل‌های هیرکانی شمال و با ارزش ریالی بیش از ۲ هزار میلیارد ریال، در روز شنبه دوم اسفند ۹۹ برای همیشه از پیکره جنگل‌های هیرکانی جدا شده و به اشخاص واگذار شود، با ورود دستگاه‌های نظارتی این واگذاری فعلاً متوقف شد.

رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: این اقدام قوه قضائیه مثال‌زدنی است برای سایر نهادها و سازمان‌های که می‌توانستند برای حفاظت محیط زیست از آب، خاک و درختان گرفته تا حمایت از حیوانات مناطق حفاظت شده کار انجام دهند و اما بی توجه بوده‌اند، سیاست‌های قوه قضائیه در حمایت از محیط زیست در راستای سخنان مقام معظم رهبری است بدون شک امروزه تخریب محیط زیست باید جرم انگاری شود.

رفیعی در خصوص اصل ۵۰ قانون اساسی گفت: حفظ و نگهداری از محیط زیست در اصل ۵۰ قانون اساسی آورده شده و تخریب آن ممنوع اعلام شده، اما تاکنون آنطور که شایسته این قانون بوده به آن اهتمام نشده است اما خوشبختانه با این اقدام قوه قضائیه می‌توانیم امیدوار باشیم که برخورد جدی با تخلفات محیط زیست از قاچاقچیان چوب و خاک گرفته تا شکارچیان غیر قانونی در دستور کار قرار گرفته است و همین امر شروعی برای حفاظت از محیط زیست در سایه قانون است.

وی خاطرنشان کرد: دخالت‌ها در حوزه محیط زیست در گذر زمان خود را نشان می‌دهد و بر همین اساس ورود به هنگام دستگاه‌های نظارتی علی‌الخصوص قوه قضائیه بسیار اهمیت دارد.

کد خبر 476989

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.