جامعه کارگری مستحق دریافت کمک معیشتی

رئیس کانون عالی انجمن های صنفی کارگران، جامعه کارگری را مستحق دریافت کمک معیشتی دانست و گفت: برای آنکه پرداخت کمکهای معیشتی هدفمند شود باید بانک اطلاعات قوی از بیکاران و افراد فاقد بیمه و درآمد در کشور داشته باشیم.

به گزارش ایمنا، ناصر چمنی، رئیس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران درباره واریز کمک معیشتی ۱۰۰ هزار تومانی به حساب سرپرستان خانوار ابراز عقیده کرد و گفت: تاکید ما این است که اگر می‌خواهیم کار درست و عملیاتی انجام بدهیم کمک معیشتی به خانواده‌های نیازمند جامعه پرداخت شود. وقتی ملاک پرداخت، نداشتن بیمه و درآمد ثابت عنوان می‌شود و از آن طرف جامعه هدف طرح را ۴۰ میلیون نفر اعلام می‌کنیم این سوال در ذهن ایجاد می‌شود که مگر ۴۰ میلیون نفر در کشور فاقد بیمه هستند؟

وی افزود: اگر قرار است بازنشستگان و کارگران حداقل بگیر شامل این طرح نشوند ممکن است به کسانی تعلق بگیرد که شغل آزاد دارند در آن صورت تاجر برنج و طلافروش هم جز آنها هستند.

کمک معیشت ۱۰۰ هزار تومانی حق کارگران است

این مقام ارشد کارگری با بیان اینکه کمک معیشت ۱۰۰ هزار تومانی حق کارگران است، تصریح کرد: در حال حاضر جامعه کارگری با خانواده‌هایشان ۴۲ میلیون نفر هستند و ما ۴۲ میلیون بیمه شده تأمین اجتماعی داریم که بخش اعظمی از آنها حداقل بگیرند و فارغ از بحث کرونا با مشکلات معیشتی بسیار دست و پنجه نرم می‌کنند. اگر یک خانواده ۵ نفره کارگری با دریافتی ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان نفری ۱۰۰ هزار تومان کمک معیشتی دریافت کنند شاید رقم قابل توجهی نباشد ولی گوشه‌ای از هزینه‌های زندگی آنها را پوشش می‌دهد.

چمنی ادامه داد: صرف نظر از جامعه ۴۲ میلیون نفری کارگری باید جمعیت شاغلان و بازنشستگان کشوری و لشگری و خانواده‌هایشان را هم محاسبه کنیم. معتقدم ۴۰ میلیون نفر فاقد بیمه در کشور نداریم و اگر بازنشستگان و شاغلان کشوری و لشگری مدنظر باشند آنها هم بیمه پردازی دارند بنابراین به نظر می‌رسد این طرح نیازمند اصلاحاتی است و گروه‌هایی که مشمول دریافت کمک هزینه ۱۰۰ هزار تومانی با ملاک‌های اعلام شده هستند باید به طور روشن و شفاف مشخص شوند.

ضرورت ایجاد بانک اطلاعات بیکاران فاقد بیمه و درآمد

وی در عین حال بر لزوم ایجاد بانک اطلاعات قوی از بیکاران و افراد فاقد بیمه و درآمد تاکید کرد و گفت: برای اینکه کمک‌ها هدفمند باشند لازم است یک بانک اطلاعاتی قوی در اختیار داشته باشیم. به هر حال برای این طرح منابعی در نظر گرفته شده و اعتقاد داریم که در شرایط حاضر این پول باید در جای درست هزینه شود.

رئیس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران جامعه کارگری را مستحق دریافت کمک معیشتی دانست و گفت: یک کارگر ساختمانی که ماه‌ها از کرونا آسیب دیده و بیکار شده شاید بیمه تأمین اجتماعی باشد ولی این بیمه را ماهیانه از جیب خودش پرداخته بدون آنکه سر کار رفته باشد اما می‌گوئیم کمک معیشتی نباید به او تعلق بگیرد لذا در چنین طرح‌هایی باید طوری برنامه‌ریزی کنیم که در رأس هرم مسئولیت، افراد نیازمند و گروه‌های متوسط و با وضع درآمدی پایین از کمک‌های معیشتی بهره مند شوند.

منبع: ایسنا

کد خبر 464766

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.