طرز تهیه میگو پلو با سس مخصوص + میگو پلو با کشمش و میگو پلو اسپانیایی

دستور پخت و مواد لازم برای تهیه میگو پلو با سس مخصوص به همراه نکات مهم برای آماده سازی میگو پلو با کشمش و میگو پلو اسپانیایی در این مطلب آموزش داده شده است.

به گزارش ایمنا، میگو گونه‌ای از سخت‌پوستان است که در اکثر آب‌های جهان وجود دارد. میگو علی‌رغم ظاهر نه‌چندان جذابش، یکی از منابع غنی از آهن است و مصرف آن به افرادی که دچار کم خونی هستند، توصیه می‌شود. میگو همچنین یکی از خوراکی‌های سرشار از امگا ۳ است و به دلیل اینکه بسیار خوشمزه و مغذی است، طرفداران زیادی دارد و با آن غذاهای لذیذ و متنوعی تهیه می‌شود.

مواد لازم برای تهیه میگو پلو اسپانیایی

  • روغن گیاهی: ۳ قاشق غذاخوری
  • پیاز: ۱ عدد
  • سیر: ۲ حبه
  • زردچوبه: ۲/۱ قاشق چای‌خوری
  • گوجه: ۱ عدد
  • هویج: ۱ عدد
  • فلفل دلمه‌ای قرمز: ۱ عدد کوچک
  • نمک و فلفل: به میزان دلخواه
  • برنج: ۲ فنجان
  • میگو: ۴۰۰ گرم
  • جعفری خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
  • نخود فرنگی: ۲/۱ فنجان

طرز تهیه میگو پلو اسپانیایی

مرحله اول

ابتدا قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و ۳ قاشق روغن را داخل آن بریزید.

مرحله دوم

پیاز و سیر را نگینی خرد کرده و همراه زردچوبه داخل روغن بریزید و دو الی سه دقیقه تفت دهید تا پیاز نرم و طلایی رنگ شود.

مرحله سوم

سپس گوجه، فلفل دلمه‌ای قرمز و هویج را نگینی خرد کرده و به آن اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه تفت دهید.

مرحله چهارم

در این مرحله به میزان دلخواه نمک و فلفل به مواد بزنید.

مرحله پنجم

میگوهای شسته شده را به مواد اضافه کنید و آنقدر تفت دهید تا صورتی رنگ شوند.

مرحله ششم

برنج، ۳ فنجان آب و نصف قاشق جعفری خرد شده را به مواد افزوده و تا جوش آمدن آب منتظر بمانید. سپس حرارت را کم کرده و در قابلمه را بگذارید تا برنج ۳۰ دقیقه دم بکشد.

مرحله هفتم

در ۱۰ دقیقه آخر نخود فرنگی همراه باقی مانده جعفری را روی برنج بریزید و با چنگال برنج را هم بزنید تا نخود فرنگی مخلوط شود.

مرحله هشتم

پس از مخلوط شدن در قابلمه را گذاشته تا برنج کاملاً پخته شود.

مرحله نهم

میگو پلو اسپانیایی شما آماده است. می‌توانید آن را با سس تند میل کنید.

مواد لازم برای تهیه میگو پلو با سس مخصوص

  • میگو پاک شده: ۳۰۰ گرم
  • برنج: ۳ پیمانه
  • گشنیز: ۱۰۰ گرم
  • پیاز: ۱ عدد
  • سیر: ۳ حبه
  • زعفران آب کرده: ۱ قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: به مقدار لازم
  • نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه میگو پلو با سس مخصوص

مرحله اول

پیاز و سیرها را پوست گرفته و به صورت نگینی خرد کنید و آن را در تابه حاوی روغن مایع بریزید و تفت دهید تا کمی نرم شوند.

مرحله دوم

نمک، زردچوبه و فلفل را به میزان دلخواه اضافه کنید و منتظر بمانید تا رنگ طلایی پیدا کنند.

مرحله سوم

میگوهای شسته شده را به پیاز و سیرها اضافه کنید.

مرحله چهارم

پس از تغییر رنگ دادن میگوها، به آن ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کنید و آنها را با هم تفت دهید.

مرحله پنجم

برای تهیه سس مخصوص میگو پلو زعفران آب کرده را همراه یک پیمانه آب جوش به تابه اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا اینکه سس غلیظ شود و آب داخل تابه تبخیر شود.

مرحله ششم

گشنیز خرد شده را به مواد اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.

مرحله هفتم

چند پیمانه آب با مقداری نمک و روغن را در قابلمه ریخته و آن را روی حرارت ملایم گاز قرار دهید. سپس منتظر بمانید تا بجوشد.

مرحله هشتم

برنجی که قبلاً خیس کرده‌اید را شسته و داخل آب در حال جوش بریزید تا نرم شود. برنج را آبکش کرده و داخل قابلمه مقداری روغن ریخته و روی آن نان یا سیب زمینی بگذارید. سپس مقداری برنج را اضافه کنید و روی آن مقداری میگوی آماده شده با سس مخصوص بریزید.

مرحله نهم

روی مواد دوباره برنج ریخته سپس مواد را روی آن بریزید. آنقدر این کار را ادامه دهید تا مواد تمام شود. دقت کنید این مقدار را طوری تنظیم کنید که مرحله آخر برنج ریخته شود.

مرحله دهم

در قابلمه را بگذارید و روی حرارت کم قرار دهید تا غذا آماده شود.

مرحله یازدهم

پس از آماده شدن میگو پلو مواد و برنجی که لایه لایه ریختید را کاملاً با هم مخلوط کنید و سرو کنید.

نکات کلیدی تهیه میگو پلو با سس مخصوص

  • این غذا به دلیل اینکه یک غذای جنوبی است معمولاً با فلفل زیاد تهیه می‌شود پس اگر شما غذای تند دوست دارید میگو پلو را با فلفل زیاد درست کنید.
  • در روش پخت میگو پلو در خوزستان، در سس میگو از ماش و سرکه نیز استفاده می‌کنند.
  • روش پخت میگو پلو که به آن پرداختیم برای ۴ نفر مناسب است.
  • هنگام دم کشیدن میگو پلو می‌توانید روی آن کره بگذارید تا طعم بی نظیری به آن بدهد.

مواد لازم برای تهیه میگو پلو با کشمش

  • میگو: ۳۰۰ گرم
  • پیاز خرد شده: ۱ لیوان
  • برنج: ۴ لیوان
  • سیب زمینی متوسط: ۲ عدد
  • کشمش :۹ قاشق غذاخوری
  • گرد لیمو: به میزان دلخواه
  • روغن: به مقدار لازم
  • نمک، زردچوبه و فلفل قرمز: به میزان دلخواه

طرز تهیه میگو پلو با کشمش

مرحله اول

میگوها را پاک کرده، بشویید و بگذارید آب آن کاملاً برود.

مرحله دوم

پیاز را نگینی خرد کرده و آن را در روغن بریزید تا طلایی رنگ شود. پس از آن میگوها را به آن اضافه کنید و با نمک، زردچوبه و فلفل قرمز تفت دهید.

مرحله سوم

پس از ۳ دقیقه کشمش‌ها را به مواد اضافه کنید و به خوبی هم زده و تفت دهید.

مرحله چهارم

سیب زمینی‌ها را نگینی خرد کرده و در روغن سرخ کنید.

مرحله پنجم

پس از سرخ شدن سیب زمینی‌ها به آن اندکی گرد لیمو اضافه کنید.

مرحله ششم

برنجی که قبلاً خیس کرده‌اید را شسته و داخل آب در حال جوش بریزید تا نرم شود. برنج را آبکش کرده و داخل قابلمه مقداری روغن ریخته و روی آن نان یا سیب زمینی بگذارید. سپس مقداری برنج را اضافه کنید و روی آن مقداری مواد آماده شده بریزید.

مرحله هفتم

روی مواد دوباره برنج ریخته و پس از آن مواد را روی آن می‌ریزیم. آنقدر این کار را ادامه می‌دهیم تا تمام شود. دقت کنید این مقدار را طوری تنظیم کنید که مرحله آخر برنج ریخته شود.

مرحله هشتم

پس از ۲۰ دقیقه غذای شما آماده است. مواد را با برنج مخلوط کنید و میل بفرمائید.

نکات کلیدی تهیه میگو پلو با کشمش

  • برای لذیذ شدن غذا توصیه می‌شود از میگوی ریز استفاده کنید.
  • قبل از اینکه سیب زمینی‌ها را به میگو پلو اضافه کنید حتماً آنها را در مقدار کمی روغن تفت دهید تا خمیر و له نشود.
  • حتماً از تمام ادویه‌های این غذا مثل زردچوبه، فلفل و به ویژه گرد لیمو استفاده کنید تا غذای شما طعم منحصر به فردی بگیرد.
کد خبر 464235

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.