توزیع واکسن آنفلوانزا ویژه کودکان در داروخانه مرکزی هلال‌احمر

سرپرست سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال‌احمر از توزیع واکسن آنفلوانزا ویژه کودکان در داروخانه مرکزی جمعیت هلال‌احمر خبر داد.

به گزارش ایمنا، علیرضا عسکری با ارائه مشخصات واکسن آنفلوانزا ویژه کودکان افزود: این واکسن (واکسی گریپ) ویژه اطفال ۶ ماهه تا ۵ ساله و ساخت فرانسه است که در داروخانه مرکزی هلال احمر واقع در خیابان طالقانی و داروخانه مرکزی شماره ۲ هلال احمر واقع در تهرانپارس توزیع می‌شود.

وی ادامه داد: برابر مقررات برای دریافت واکسن آنفلوانزا از داروخانه مرکزی هلال احمر همراه داشتن مدارک شناسایی سرپرست خانواده و شناسنامه اطفال لازم و ضروری است.

سرپرست سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر اضافه کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا و همزمانی آن با آنفلوانزا در فصل سرما، لازم است افراد به ویژه کودکان، بیماران و سالمندان واکسن آنفلوانزا را با تجویز پزشک تزریق کنند.

عسکری توضیح داد: در این شرایط خاص و شیوع کووید ۱۹ مردم باید بیش از پیش به مسائل بهداشتی توجه کرده و شست و شوی دست‌ها، استفاده از ماسک و رعایت فاصله اجتماعی را مدنظر قرار داده و در خانه بمانند تا شاهد حوادث ناگوارتر نباشیم.

طبق اساسنامه مصوب جمعیت هلال‌احمر، فعالیت‌های سازمان تدارکات پزشکی این جمعیت مشتمل بر تأمین، تولید و توزیع داروهای شیمیایی و گیاهی، تجهیزات پزشکی راهبردی، مواد اولیه دارویی و همچنین ارائه خدمات شایسته به بیماران و مراجعه کنندگان به داروخانه‌های جمعیت هلال احمر است.

آنفلوانزا یک بیماری تنفسی حاد واگیردار با منشأ ویروسی است که ویروس‌های آنفلوانزا به طور عمده از طریق هوا توسط سرفه و عطسه فرد بیمار منتقل می‌شوند و این بیماری در تمام طول سال رخ می‌دهد اما معمولاً بیشترین زمان فعالیت آن در ماه‌های سرد سال و اوج آن در زمستان است. تب و لرز، درد عضلانی، درد مفاصل، سردرد، خستگی، سرفه، درد گلو، آب‌ریزش از بینی یا گرفتگی بینی، تهوع، استفراغ و اسهال در عده‌ای از بیماران از علائم آنفلوانزا است و بعضی از علائم ممکن است بیش از یک هفته طول بکشد.

بنا به گزارش ایرنا، آنفلوانزا همچنین از طریق تماس با سطوح آلوده به ویروس منتقل شده و افراد بیمار می‌توانند یک روز قبل از شروع علائم تا هفت روز بعد از شروع علائم بیماری و در کودکان و افراد دارای ضعف سیستم ایمنی تا ۲۱ روز آلوده‌کننده باشد. در افراد سالمند بالای ۶۵ سال، زنان باردار، افراد دارای بیماری زمینه‌ای مزمن، افراد چاق، کودکانی که به مدت طولانی تحت درمان با آسپیرین قرار دارند و کسانی که داروی ضعیف کننده ایمنی یا کورتیکواستروئید مصرف می‌کنند بیش از سایر افراد در معرض ابتلاء به آنفلوانزا قرار دارند.

کد خبر 458825

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.