آغاز آزمایش واکسن کرونای دانشگاه آکسفورد در آمریکا

آزمایش بالینی بزرگ واکسن کروناویروس که توسط دانشگاه آکسفورد توسعه داده شده است در آمریکا آغاز شد.

به گزارش ایمنا این آزمایش در حالی آغاز شد که آزمایشاتی مشابه، در انگلیس و برزیل در حال انجام است تا امید برای درک عملکرد این واکسن افزایش یابد.

این واکسن حاصل همکاری تیم تحقیقاتی دانشگاه آکسفورد و شرکت "آسترازنکا"(AstraZeneca) بوده و یکی از پیشگامان این عرصه است. هم‌اکنون در سراسر جهان، هشت واکسن کرونای دیگر آزمایش بالینی در سطح گسترده را آغاز کرده‌اند و ۲۴ واکسن برای ارزیابی ایمنی، آزمایش‌های کوچک‌تر را آغاز کرده‌اند.

مؤسسه ملی بهداشت آمریکا به تازگی اعلام کرد که اولین گروه شامل ۳۰ هزار داوطلب، واکسن کرونای دانشگاه آکسفورد تحت عنوان " AZD1222" و یا دارونما را دریافت کردند. این آزمایش در ۸۰ محل در سراسر آمریکا انجام شده و یک سوم داوطلبان دارونما دریافت می‌کنند، البته حتی محققان نیز نمی‌دانند که کدام داوطلب واکسن دریافت کرده و کدام داوطلب دارونما. در انگلیس نزدیک به ۱۰ هزار داوطلب پیش از این واکسن " AZD1222" یا دارونما را دریافت کرده‌اند. هنگامی‌که تست کووید -۱۹ یک تعداد مشخص از داوطلبان در این آزمایش‌ها مثبت شود، محققان به بررسی اطلاعات می‌پردازند تا دریابند هر داوطلب واکسن دریافت کرده یا دارونما. تا به این ترتیب مشخص شود آیا تعداد موارد ابتلاء کمتر یا حتی بدون ابتلاء، در کسانی که واکسن دریافت کرده‌اند وجود دارد یا خیر.

رسیدن به این مرحله در انگلیس زمان‌بر است زیرا به دلیل قرنطینه، تعداد موارد روزانه ابتلاء به کووید -۱۹ در این کشور کم است، گرچه این تعداد به آرامی در حال افزایش است؛ ممکن است این آزمایش‌ها در برزیل و آمریکا زودتر نتیجه دهد، زیرا سرانه موارد تأیید شده مبتلا در این کشورها بیشتر است. هنگامی که نتایج آزمایش‌ها در سطح وسیع مشخص شد، تنظیم کنندگان در مورد تأیید واکسن بررسی‌های لازم را انجام می‌دهند.

"اندرو پولارد"(Andrew Pollard) مدیر تهیه واکسن کرونای دانشگاه آکسفورد گفت که ممکن است این تیم بتواند پیش از تنظیم کنندگان، نتایج را ارائه دهد.

منبع: ایسنا

کد خبر 442126

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.