جریمه ۶۰ میلیونی در انتظار کاریابی‌های غیرمجاز

مدیرکل دفتر هدایت نیروی کار و کاریابی های وزارت کار گفت: برای کاریابی های غیر مجاز جریمه ۵ تا ۴۰ میلیونی درنظر گرفته شده و پیشنهاد داده ایم جریمه ها تا ۶۰ میلیون تومان افزایش یابد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا،  اکبرنیا با تاکید بر اینکه با توجه به فضای جدید مجازی و  گستردگی کار کنترل بسیار سخت است، اظهار داشت: به خاطر فضای جدیدی که در فضای مجازی بوجود آمده اکثر کاریابی ها نسبت به فضایی که ایجاد شده مجوز دارند چون افراد مختلفی فعالیت دارند ممکن است بعضی کاریابی ها قانونی نباشد. بیشتر این کاریابی ها برای سودجویی است و با توجه به نرخ بالای بیکاری این کار زمینه ای برای سودجویی است.

وی با اشاره به اینکه در کاریابی فیزیکی که در گذشته وجود داشت نظارت ها بیشتر بود، بیان داشت: نظارت بر اداره جات در استان ها تاکید دارد که هرگونه فعالیت کاریابی باید تحت نظارت کار و امور اجتماعی باشد و هرکاری نظارت خود را می طلبد اما در فضای مجازی کنترل ها سخت است. ما مذاکراتی با پلیس فتا داشتیم و پلیس فتا نیز معتقد است برای مقابله با این افراد در فضای مجازی مجوز دادستانی نیاز است بنابراین مذاکرات و مکاتبه ای با دادستانی کل کشور انجام شده است و به دنبال مصوبه ای هستیم که افرادی که در سایت های کاریابی فعالیت می کنند اگر مجوز نداشته باشند در اسرع وقت رسیدگی شود و از نظر حقوقی برخورد قانونی صورت گیرد.  

مدیرکل دفتر هدایت نیروی کار و کاریابی های وزارت کار در ادامه افزود: ما از پلیس فتا انتظار داریم که در این زمینه با ما همکاری بیشتری داشته باشند. ما در سایت وزارت کار آیتمی به نام کاریابی طراحی کرده ایم که تمام سایت های کاریابی مجاز با آدرس، شماره تلفن و اسم مدیر قابل رویت است.  

 وی افزود: اداره کل ما در کاریابی های غیر مجاز رصد دارد و با همکاری پلیس فتا بتوانیم به فوریت به موارد غیر مجاز رسیدگی کنیم و سایت غیرمجاز مسدود شود. برای کاریابی های غیر مجاز جریمه ۵ تا ۴۰ میلیونی درنظر گرفته شده که پیشنهاد داده ایم جریمه ها تا ۶۰ میلیون افزایش یابد.

 اکبرنیا گفت: تخلفات سایت های اجتماعی در زمینه مالی و اخلاقی است. به طور مرتب  گزارش ها به صورت استانی بررسی می شود.

وی افزود: روند نظارتی به گونه ای خواهد بود که بخشی از نظارت به عهده خود مردم خواهد بود. مردم قبل از اینکه به دنبال کاریابی بروند اگر قبل از همه کارها به سایت وزارت کار مراجعه کنند مطمئن خواهند شد که سایت مورد نظر مجاز است برای کاریابی یا غیر مجاز.

هاشمی پور رئیس کانون کاریابی های کشور در ارتباط تلفنی گفت: اخیرا کاریابی های غیر مجاز اینترنتی از طریق شبکه های اجتماعی و تلگرام بسیار افزایش یافته است و مردم سعی می کنند مشکلات خود را از طریق این سایت ها  و شبکه های اجتماعی حل کنند اما برخی از سایت های غیر مجاز نیز فعالیت خود را در این راستا آغاز کرده اند که سعی دارند از افراد سو استفاده  کنند. سو استفاده ها بیشتر به صورت پولی و مالی بوده اما سواستفاده های اخلاقی نیز چون کنترل به جز سایت هایی که مجوز گرفته اند و مجاز بوده اند، دیده شده است و مردم در این راه ضررهای زیادی را داشته اند.  

رئیس کانون کاریابی های کشور در ادامه گفت: در کاریابی های فیزیکی طبق فانون کاریابی های مجاز باید مجوز داشته باشند و مجوز در معرض دید باشد. در فضای مجازی نیز به کاریابی های داخلی و خارجی اعلام شده است که هم در شبکه های اجتماعی هم در سایت ها باید شماره مجوز را اعلام کنند و مردم بدانند که مجوز از وزارت کار و رفاه امور اجتماعی گرفته شده است. 

کد خبر 327121

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.