به گزارش گروه ترجمه سررویس علم و فناوری ایمنا منظومه شمسی ما به غیر از منظومه هایی که می شناسیم حداقل دو سیاره دیگر هم در خود جای داده است که از وجودشان بیخبریم. به تازگی ستاره شناسان انگلیسی و اسپانیایی اعلام کردند در منظومه شمسی ما دو سیاره دیگر بعد از مدار پلوتون وجود دارد. با اینکه پلوتون دورترین سیاره منظومه شمسی است، انجمن بین المللی ستاره شناسی در سال ۲۰۰۶ میلادی، رتبه پلوتون را که بعد از نپتون قرار گرفته است به "سیاره کوتوله" تغییر داد.
در مطالعه ای که در تازهترین شماره مجله انجمن ستاره شناسی سلطنتی انگلیس منتشر شد، محققان اعلام کردند که بعد از پلوتون نیز دستکم دو سیاره دیگر وجود دارد. محاسبات این تیم تحقیقاتی حاکی از این است که بر اساس رفتار مداری غیرعادی سنگ های فضائی بسیار دور افتاده ای یافت شده که اصطلاحا اجسام فرانپتونی یا اتنو (ETNO) نامیده می شوند.
رفتار این اجسام نشان دهنده وجود دستکم دو سیاره دیگر در منظومه شمسی است. فرضیه بر این است که این اجرام ۱۵۰ AU فاصله دارند. AU اندازه گیری منظومه خورشیدی فاصله دهانه بین زمین و خورشید است و حدود ۱۵۰ میلیون کیلومتری (تقریبا ۹۳ میلیون مایل) است.
/126
خبرگزاری ایمنا: مطالعه ای که در تازهترین شماره مجله انجمن ستاره شناسی سلطنتی انگلیس منتشر شد است نشان می دهد که منظومه شمسی حداقل دو سیاره دیگر هم در خود جای داده که از وجودشان بیخبریم.
کد خبر 177227
نظر شما