وجود اژدها در "مثلث اژدها" دلیل علمی ندارد/ ورود به این منطقه غیرممکن است

خبرگزاری ایمنا: زمین شناسان به ویژه متخصصان زمین شناسی دریایی بر این باورند که در نواحی نزدیکی به مثلث برمودا و اژدها نیروی مغناطیسی، آتشفشان زیردریایی و... وجود دارد که موجب ایجاد جریان گردابی شده و عامل مهمی در بلعیدن کشتی‌ها است.

کلمه«مثلث» به ویژه نام مثلث برمودا همواره برای بسیاری از مردم نام هولناکی بوده است، این محل برای بسیاری از مردم معنای مرگ می‌دهد و افرادی که به این محل سفر کنند بدون شک با مرگ روبرو خواهند شد.
اما درست در نقطه قرینه این ناحیه منطقه‌ای به نام مثلث اژدها وجود دارد که بسیار وحشتناک‌تر از نوع قرینه خود مثلث برمودا است.
مثلث اژدها در دریای ژاپن بین دو کشور ژاپن و چین قرار گرفته و بسیاری از بومیان این ناحیه معتقدند اژدهایی از قرن‌های گذشته در این ناحیه مخفی شده است و عامل مهمی در مرگ مردم آن ناحیه تلقی می‌شود.
با ناپدید شدن ناگهانی هواپیمای مالزی پس از سفر از بالای اقیانوس آرام که در نزدیکی ژاپن قرار دارد نظریه مثلث اژدها قوت بیشتری گرفت اگر یادتان باشد این هواپیما پس از پرواز و در نهایت پس از رسیدن به این ناحیه به طور محسوسی ناپدید شد و هیچ علائم و نشانه‌ای مبنی بر وجود آن منتشر نشد.
این اتفاق تعجب بسیاری از جهانیان را به خود جلب کرد، حتی ماهواره‌های جستجوگر برای جستجوی این هواپیما فعالیت خود را آغاز کردند اما کوچکترین اثری از آن دریافت نشد به گونه‌ای که سرنوشت این هواپیما همچنان مختومه مانده است.
به باور بسیاری از بومیان، کشتی‌ها پس از ورود به این ناحیه دچار نوعی سردرگمی می‌‌شوند و تمام دستگاه‌های ردیاب آنها از کار می‌افتد، بنابراین مسیر خود را گم کرده و بعد از این اتفاق دیگر هیچ اثری از کشتی و ساکنان آن گزارش نمی‌شود گویی همان اژدهای ساکن در این دریا به یکباره این کشتی را بلعیده است.
«یوکاما هومیشی» دانشمند برجسته تحقیقات علوم مغناطیسی معتقد است ورود به منطقه مثلث اژدها غیرممکن است و اگر تمام دانشمندان جهان دست به دست هم دهند، ‌محال است بتوانند حتی به قلب مثلث اژدها نزدیک شوند.
او می گوید: «وقتی کشتی پلانگتون به سوی منطقه ممنوعه می رفت، ‌دوربین‌های ماهواره ژاپن که از ورای جو در حال عکس‌برداری بودند، ‌صحنه های عجیبی ثبت کردند. چند سال بعد خانم «سینتا آساتو» که مسؤول پاک کردن فایل های اضافی موسسه عکس های ماهواره ای بود، ‌در عکس هایی که در منطقه مثلث اژدها برداشته شده بود متوجه نکات جالبی شد. او کشتی پلانگتون را دید که با موج مهیبی بالا رفته بود. در اطراف موج نیز سه سایه تشخیص داد که شبیه اژدها بودند و به نظر می رسید در حال متلاطم کردن دریا هستند. موضوع عجیب تر این بود که در عکس های صدها کیلومتر آن سوتر، (نزدیک سواحل کارائیب) بار دیگر کشتی پلانگتون را دید که همان موج ها با همان سه اژدها در حال فرو غلتیدن در گرداب عظیمی بودند».
خصوصیات جغرافیایی این منطقه که به صورت یک مثلث است از شمال‌غربی توکیو آغاز شده و به سوی شرق حرکت می‌‌کند، در نهایت به طرف جنوب و از آن جا دوباره به همان نقطه آغاز که شمال غرب توکیو است بازمی‌گردد.
چارلز برلیتز نویسنده کتاب‌های برمودا و اژدها در کتاب خود به بررسی علمی این دو پدیده پرداخته است، علت اصلی این پدیده وجود نواحی الکترومغناطیس مانندی است که موجب از کارافتادن قطب‌نماهای مغناطیسی می‌شوند.
در این ناحیه گودال‌های عمیقی وجود دارد که برخورد دو آب سرد و گرم اقیانوسی با یکدیگر موجب ایجاد موج‌های مهیب آن هم از نوع مغناطیسی شده است.
زمین شناسان با جستجوی زمین شناسی دریایی این ناحیه و استفاده از تصاویر ماهواره‌ای به این نتیجه رسیدند که در این نواحی گودال‌های بی‌انتهای اقیانوسی وجود دارد که شرایط مغناطیسی آنها بسیار متفاوت از دیگر نواحی است البته تاکنون در جواب این سوال که چرا در این ناحیه شدت امواج مغناطیسی اینقدر شدید است هیچ‌گونه توجیهه علمی کشف نشده است.
همانطور که گفته شد این دو ناحیه به صورت قرینه در دو نقطه زمین یکی در نزدیکی آمریکا و در شرق آن و دیگری در نزدیکی ژاپن یا همان شرق آسیا قرار گرفته است. عرض جغرافیایی این دو ناحیه بسیار مشابه یکدیگر بوده علاوه بر اینکه طول جغرافیایی آنها نیز بسیار به هم نزدیک است، هر دو دارای آتشفشان زیردریایی بوده و جریان‌های عظیم دریایی در آن محل حاکم است.
در سال ۱۹۸۹، چارلز بتلیتز بود که با نگارش کتابی در زمینه مثلث اژدها انجام داد ، وجود آتشفشانی زیردریایی را در این ناحیه تایید کرد، در واقع او معتقد بود که فوران آتشفشان و جریان‌های زیردریایی موجب ایجاد توفان و گرداب در این ناحیه می‌شود، دلیل چنین ادعایی هم انتشار بوی گاز متان در ناحیه بود که وجود چنین آتشفشان‌هایی را تقویت می‌کند.
بنابراین وجود میدان مغناطیسی قوی در این منطقه موجب ایجاد گرداب‌های عظیم در این ناحیه و در نهایت ایجاد گرداب‌هایی بسیار قوی در این ناحیه است که موجب کشش کشتی‌ها به سمت مرکز گرداب و در نتیجه عامل مهمی در خردشدن کشتی و از بین رفتن ساکنان آن شد.
سرعت این گرداب آنقدر شدید است است كه جان سالم به در بردن از آن امری بعید است، طبق تحقیقات به دست آمده مشخص شده است كه میدان مغناطیسی در این منطقه بسیار شدید است و این می تواند دلیل اصلی توفان‌های دریایی و موج‌های بسیار بلند باشد. توفان‌های آن نواحی در بیشتر موارد بسیار شدید و شدتشان صدها كیلومتر در ساعت است.
امروزه هنوز داستان‌ها و افسانه‌های بسیار دیگری در گوشه و كنار دنیا راجع به مثلث اژدها و دریای شیطان شنیده می‌شود كه همچنان صحت هیچ كدام از آنها به درستی مشخص نیست و تحقیقات در مورد این محدوده اسرار آمیز هنوز ادامه دارد، وجود آتشفشان زیر دریا، امواج شدید جزر و مدی یا زمین لرزه های دریایی و از همه مهم‌تر میدان مغناطیسی می‌توانند عوامل اصلی این واكنش طبیعی و مفقود شدن هواپیماها و كشتی ها باشند. ولی امروزه محققان با دقت بیشتری به دریای شیطان می روند تا دچار خشم اژدها نشده و توسط دریا بلعیده نشوند.
کد خبر 154596

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 2
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۳:۳۴ - ۱۳۹۳/۰۵/۰۴
    5 0
    khob chera raftan ontaraf?! havapeima robaei mitoone bashe chon khalaban ha hich vaght chenin risky nemikonan!

    پاسخ سایت: 0

  • ۰۱:۴۶ - ۱۳۹۳/۰۵/۰۵
    5 0
    باسلام.جالب بود

    پاسخ سایت: 0

  • سعید ۲۱:۳۷ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۶
    5 0
    این یک پدیده وحشتناکه

    پاسخ سایت: 0