مازندران میزبان لاله‌های زهرایی در ایام فاطمیه

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت مازندران از برگزاری مراسم استقبال از پیکر مطهر ۱۰ شهید گمنام هم‌زمان با ایام فاطمیه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، سرتیپ دوم پاسدار احمد برسلانی ظهر امروز _پنجشنبه چهاردهم آبان_ در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به فرارسیدن ایام فاطمیه و برنامه‌های استقبال از شهدای گمنام در استان اظهار کرد: همزمان با ایام سوگواری حضرت فاطمه زهرا(س) مازندران میزبان پیکر مطهر ۱۰ شهید گمنام خواهد بود تا بار دیگر با آرمان‌های شهدا و راه پرافتخار آنان تجدید عهد و پیمان شود.

وی افزود: مراسم استقبال از این شهدای گمنام روز شنبه شانزدهم آبان پس از تحویل پیکرهای مطهر شهدای گمنام از معراج شهدای تهران، ساعت ۱۵:۰۰ از سپاه آمل به سمت امامزاده ابراهیم(ع) این شهرستان برگزار خواهد شد.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت مازندران با دعوت از مسئولان، خانواده‌های معظم شهدا و مردم ولایت‌مدار مازندران برای حضور در این مراسم، تأکید کرد: حضور در آیین استقبال از شهدای گمنام، فرصتی برای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا و بهره‌مندی از فضای معنوی این مراسم است.

برسلانی از برگزاری برنامه‌های فرهنگی و معنوی در شهرستان‌های استان خبر داد و گفت: اجتماعات شبانه، برنامه‌های ویژه مدارس و دانشگاه‌ها در طول هفته برگزار می‌شود و بر اساس برنامه‌ریزی صورت‌گرفته، در هر یک از شهرستان‌ها یک یا دو شهید گمنام مهمان مردم خواهند بود که جزئیات سایر برنامه‌ها نیز متعاقباً اطلاع‌رسانی می‌شود.

کد مطلب 1017825

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.