بارش باران در اصفهان به سطح هشدار می‌رسد/ هوا سرد می‌شود

رئیس مرکز پیش‌بینی و مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی اصفهان از صدور هشدار هواشناسی سطح زرد در خصوص بارش باران در اصفهان خبر داد.

لیلا امینی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا درباره پیش‌بینی وضعیت جوی هوای استان اصفهان اظهار کرد: بر اساس بررسی آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، تا روز سه‌شنبه آسمان استان اصفهان در ساعات بعد از ظهر و شب همراه با افزایش ابر، در بعضی ساعات وزش باد شدید و تندباد لحظه‌ای و بارش باران، گاهی رعد و برق و در ارتفاعات غربی استان، احتمال بارش برف انتظار می‌رود.

وی افزود: هشدار هواشناسی سطح زرد در خصوص بارش صادر شده است و در مناطق مستعد استان نیز احتمال خیزش گردوخاک به صورت محلی و موقتی وجود دارد، همچنین از روز پنجشنبه، شاهد ورود سامانه ناپایدار جدیدی خواهیم بود.

رئیس مرکز پیش‌بینی و مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی اصفهان تصریح کرد: دمای هوا طی ۲۴ ساعت آینده در بیشتر مناطق استان ۱ تا ۲ درجه سلسیوس روند کاهشی خواهد داشت.

امینی ادامه داد: بر اساس داده‌های ثبت‌شده ایستگاه‌های هواشناسی استان در روز دوشنبه یازدهم آبان‌ ۱۴۰۵، بوئین‌میاندشت با کمینه دمای ۳.۲ درجه سلسیوس سردترین و خور و بیابانک با بیشینه دمای ۳۱ درجه سلسیوس گرم‌ترین ایستگاه استان بوده‌ و بیشترین میزان بارش با ۸.۷ میلی‌متر در ایستگاه اسلام‌آباد موگویی ثبت شده است.

کد مطلب 1017076

برچسب‌ها