پیام عراقچی درباره اجلاس شورای وزیران سازمان همکاری اسلامی

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی در پیامی درباره اجلاس شورای وزیران سازمان همکاری اسلامی تاکید کرد: با توجه به ریاست عراق و تجربه دبیرکل جدید سازمان انتظار داریم، سازمان همکاری اسلامی نقشی فعال در رسیدگی به چالش‌های جهان اسلام ایفا کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سید عباس عراقچی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «نشست شورای وزیران امور خارجه سازمان همکاری اسلامی در عراق که برای نخستین بار ظرف ۴۵ سال گذشته در آن کشور برگزار شد، بسیار مهم بود.

با نخست‌وزیر الزیدی، همتایان عراقی، مصری و ترکیه‌ای، دبیرکل جدید سازمان همکاری اسلامی و شماری دیگر از مقامات دیدار کردم.

با توجه به ریاست عراق و تجربه دبیرکل جدید سازمان، انتظار داریم سازمان همکاری اسلامی نقشی فعال در رسیدگی به چالش‌های جهان اسلام و حل‌وفصل اختلافات ایفا کند.»

کد مطلب 1013432

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.