سی‌ان‌ان پس از ممانعت از ورود تیم خبری به کاخ سفید: اقدام قانونی می‌کنیم

پس از آنکه از ورد تیم خبری سی‌ان‌ان به کاخ سفید جلوگیری شد، این رسانه اعلام کرد: اقدام قانونی می‌کنیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از الجزیره، شبکه تلویزیونی سی‌ ان‌ ان امروز _شنبه بیست و هشتم شهریور_ با صدور بیانیه ای اعلام کرد: پس از آنکه ترامپ ورود تیم خبری ما را ممنوع اعلام کرد، از ورود آن‌ ها به کاخ سفید جلوگیری شد؛ ما اقدام قانونی خواهیم کرد.

از سوی دیگر، شبکه ام‌ اس‌ ان‌ بی‌ سی نیز در بیانیه ای اعلام کرد: پس از اعلام ممنوعیت ترامپ علیه ورود چندین رسانه به کاخ سفید، از ورود تیم خبری ما به کاخ سفید جلوگیری شده است.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دیروز اعلام کرد: ورود شبکه‌های خبری «سی‌ان‌ان» (CNN) و «ام‌اس‌نو» (MS NOW) و پایگاه خبری «پولیتیکو» (POLITICO) به کاخ سفید ممنوع شده است.

ترامپ در واکنش به این اقدام مدعی شد: شبکه‌های «سی‌ان‌ان»، «ام‌اس‌نو» (ام‌ اس‌ ان‌ بی‌ سی) و «پولیتیکو» را به دلیل تداوم انتشار اخبار جعلی از ورود به کاخ سفید منع کردیم.

وی بدون اشاره به جزئیات بیشتر افزود: علاوه بر این ۳ رسانه، رسانه‌ های دیگری را نیز به دلیل انتشار اخبار جعلی از ورود به کاخ سفید منع خواهیم کرد.

کد مطلب 1005715

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.