در فصل پاییز به دلیل تغییر میزان نور و دما در طول روز، برگ‌ها فرآیند تولید غذا را متوقف می‌کنند؛ کلروفیل تجزیه و رنگ سبز به رنگ های زرد و نارنجی تغییر می‌کند. در نهایت در نقطه ای که برگ به ساقه متصل است، لایه خاصی از سلول ها ایجاد می شود و به تدریج بافت های نگهدارنده برگ را قطع می کنند.

برگ‌هایی که در این فصل در هر جایی که رسیده‌اند جا خوش کرده‌اند و رهگذران بی‌تفاوت به این همه زیبایی از کنار آن‌ها عبور می‌کنند. کافیست اندکی به این تنوع و زیبایی توجه کرد تا آن روی سکه پادشاه فصل‌ها خود را نمایان کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.