حدود ۲۵۳ نفر در روستاهای حیران، آق مسجد، دگیرمانکشی، لوندویل و خانه های آسیاب شهرستان آستارا به زنبورداری مشغول هستند، امسال پیش بینی می شود زنبورداران آستارایی حدود ۸۰۰ تن عسل از ۳۴ هزار کندو برداشت کنند.

مناطق کوهستانی گیلان به دلیل دارا بودن تنوع گل ها و گیاهان ازجمله گل گاوزبان مستعد زنبورداری بوده و عسل این استان از خواص دارویی و کیفیت بسیار بالایی برخوردار است. آستارا با تولید حدود ۳۰ کیلوگرم عسل در هر کندو، بعد از تالش، رتبه دوم تولید این محصول را در گیلان دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.