مدیر باشگاه هواداران نان کامل با تاکید بر اینکه بیمهری به موضوع نان باعث سقوط کیفیت و فرار نانوایان ماهر میشود، گفت: ۴۰ سال پیش ۴۰ درصد نانها در کشور سنگک و ۱۰ درصد مابقی آنها لواش بود ولی امروز این عدد معکوس شده، در حالی که بدترین نان از نظر پژوهشکده غله کشور نان لواش است.
عضو اتحادیه نانوایان اصفهان به افزایش ۱۵ درصدی نرخ نان از ابتدای آذر ماه اشاره کرد و گفت: پیشنهاد اتحادیه نانوایان بر افزایش ۳۰ درصدی نان بعد از گذشت چهار سال بود و با گرانی ۱۵ درصدی نان، نمی توان انتظار افزایش کیفیت نان را داشت.