مازندران ظرفیت تبدیل شدن به قطب برتر خاورمیانه را دارد

رئیس‌کل دادگستری استان مازندران گفت: امروز مازندران با تکیه بر درک مشترک و عزم جدی میان مدیران، می‌توان امیدوار بود که طی پنج سال آینده، مازندران به جایگاه شایسته‌ای در میان استان‌های پیشرو منطقه خاورمیانه دست یابد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران و به‌نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری، عباس پوریانی در دیدار با استاندار مازندران، ضمن گرامیداشت هفته دولت، بر ضرورت انسجام و هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی و قضایی برای رفع چالش‌های مزمن استان و ایجاد موجبات رضایتمندی عمومی تأکید و اظهار کرد: نگاه حاکم بر دستگاه قضایی استان، تعامل و همراهی با مجموعه اجرایی است؛ چرا که معتقدیم مشکلات دستگاه‌های اجرایی، دغدغه دستگاه قضا نیز محسوب می‌شود و باید با نگاهی انسجام‌یافته، از تمامی ظرفیت‌ها برای گره‌گشایی از کار مردم بهره برد.

وی با اشاره به اهمیت اجرای پروژه‌های بزرگ زیرساختی، موضوع مدیریت پسماند را یکی از اولویت‌های حیاتی دانست و افزود: اگرچه عمق برکات و اهمیت برخی اقدامات بزرگ زیرساختی ممکن است در نگاه نخست برای عموم مردم ملموس نباشد، اما دستگاه قضا خود را مکلف به حمایت حقوقی از این دست اقدامات می‌داند و با جدیت در کنار مجریان خواهد بود.

رئیس کل دادگستری مازندران به موضوع تسهیل‌گری برای سرمایه‌گذاران اشاره کرد و گفت: حضور فعالانه و پیگیری‌های استاندار محترم در مرکز، نقطه قوتی برای استان است. پوریانی با تأکید بر اینکه سرمایه‌گذار زمانی با اطمینان در استان حضور می‌یابد که وحدت رویه و نگاه واحد میان استانداری و دادگستری را مشاهده کند، بیان کرد: این هم‌صدایی، بهترین پیام برای بخش خصوصی است تا با امنیت خاطر به توسعه اقتصادی مازندران کمک کنند.

وی با بیان اینکه نباید اجازه داد حواشی و نگاه‌های محدود، مانع از سرعت توسعه استان شود، تصریح کرد: اولویت ما خدمت‌رسانی بی‌حاشیه است.

رئیس دستگاه قضا در مازندران ادامه داد: امروز مازندران به دلیل برخورداری از مواهب بی‌نظیر طبیعی و منابع خدادادی، ظرفیت‌های عظیمی برای پیشرفت دارد و با تکیه بر درک مشترک و عزم جدی میان مدیران، می‌توان امیدوار بود که طی پنج سال آینده، مازندران به جایگاه شایسته‌ای در میان استان‌های پیشرو منطقه خاورمیانه دست یابد.

پوریانی خاطرنشان کرد: دستگاه قضایی مازندران با افتخار در مسیر توسعه، سلامت اداری و خدمت به مردم در کنار مدیریت ارشد استان ایستاده است و تا حصول نتیجه نهایی برای رفع مشکلات، از هیچ حمایتی دریغ نخواهد کرد.

جذب ۶۴ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در ۷ ماه مازندران

مهدی یونسی رستمی، استاندار مازندران در این دیدار با تأکید بر اینکه وحدت و انسجام میان قوای سه‌گانه کلید اصلی عبور از چالش‌های سخت سال‌های اخیر بوده است، اظهار کرد: با تکیه بر این هم‌افزایی، مازندران توانسته است در شاخص‌های اقتصادی و عمرانی به جایگاه سه استان برتر کشور دست یابد.

وی به شرایط پیچیده و دشوار آغاز به‌کار دولت اشاره کرد و گفت: عبور از بحران‌های متعددِ سال‌های اخیر، تنها در سایه هدایت‌های مقام معظم رهبری، حمایت سران قوا و انسجام بی‌نظیر نیروهای مسلح، شورای تأمین و مجموعه قضایی امکان‌پذیر بود. امروز مازندران با عبور از آن دوران، مسیر خدمت را با قدرت و با هدفِ رفع مشکلات معیشتی و توسعه زیرساختی دنبال می‌کند.

استاندار مازندران با تاکید بر اینکه برای نخستین بار طی ۴۷ سال اخیر، مازندران موفق شد در شاخص‌های اقتصادی، اجتماعی و عمرانی رتبه نخست را در سطح کشور به دست آورد، اظهار داشت: جذب رقمی بالغ بر ۶۴ هزار میلیارد تومان سرمایه در طی تنها هفت ماه، مصداق بارزِ اثربخشی برنامه‌ریزی‌های کوتاه، میان و بلندمدتِ مدیریت ارشد استان است که منجر به ایجاد اشتغال پایدار و پویایی اقتصادی شده است.

یونسی‌رستمی «مدیریت پسماند» را پروژه‌ای راهبردی و الگویی ملی برشمرد و افزود: اگر حمایت‌های قاطعانه دستگاه قضایی نبود، این حجم از فشار بر بخش خصوصی و موانع موجود، اجرای چنین پروژه‌های بزرگی را غیرممکن می‌ساخت.

وی با بیان اینکه دستگاه قضا با درک شرایط جنگ اقتصادی، زمینه را برای ورود سرمایه‌گذاران بخش خصوصی تسهیل کرد و همین نگاهِ حمایتی، امروز برای سایر پروژه‌های کلان زیرساختی نظیر پروژه جاده هراز نیز در دستور کار قرار دارد، یادآور شد: مشی ما در انتصابات و مدیریت، مبتنی بر پاک‌دستی است و هیچ‌گونه مماشاتی با تخلف نخواهیم داشت.

نماینده عالی دولت در مازندران خاطرنشان کرد: ما به دنبال رضایت واقعی مردم هستیم و نظرسنجی‌های اخیر نشان می‌دهد که بیش از ۸۰ درصد مردم نسبت به عملکرد مدیران ارشد و کارگزاران نظام در استان نظر مثبتی دارند؛ این «سرمایه اجتماعی» بزرگترین پشتوانه ما برای تداوم مسیر خدمت‌رسانی با همان شدت و حدت اولیه است.

کد مطلب 999972

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.