وحدت و همدلی، سرمایه تاریخی کرمانشاه برای عبور از بحران‌هاست

استاندار کرمانشاه گفت: تقارن هفته وحدت و دولت برای استان کرمانشاه تنها یک شعار نیست، بلکه یادآور یک سرمایه تاریخی ارزشمند یعنی وحدت، انسجام و همدلی مردم و مسئولان برای عبور از بحران‌ها و حل مشکلات است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، منوچهر حبیبی امروز_ شنبه هفتم شهریور_ در همایش گرامیداشت هفته دولت و هفته وحدت، اظهار کرد: تقارن این دو مناسبت را به فال نیک می‌گیریم، چرا که وحدت و همدلی در کرمانشاه صرفاً یک شعار نیست، بلکه یک سرمایه تاریخی برای مردم، مسئولان و خدمتگزاران این استان است.

وی افزود: این وحدت و انسجام در روزهای سخت خود را نشان داده و توانسته است گره‌گشای مشکلات باشد و استان و کشور را از بحران‌ها و پیچ‌های خطرناک عبور دهد.

استاندار کرمانشاه با اشاره به بحران‌های متعدد یک سال گذشته، گفت: در این مدت شاهد حوادث و بحران‌هایی بودیم که هرکدام به تنهایی می‌توانست بسیاری از دولت‌ها و کشورها را از مسیر خود منحرف کند؛ از جمله جنگ ۱۲ روزه، ناآرامی‌ها، جنگ رمضان، فشارهای اقتصادی و عملیات روانی سنگین دشمن.

حبیبی تأکید کرد: با وجود همه این فشارها، با تمام توان در کنار مردم ایستادیم و دولت تلاش کرد امور کشور و زندگی مردم بدون وقفه ادامه پیدا کند. دولت در کنار دفاع و مقابله با دشمن، امور عمرانی، اقتصادی، معیشتی و خدماتی مردم را نیز دنبال کرد.

وی با بیان اینکه دولت خود را دولت دفاع و سازندگی می‌داند، گفت: در جریان جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان، دولت در کنار نیروهای مقتدر مسلح جمهوری اسلامی ایران در برابر دشمن ایستاد و همزمان اجازه نداد امور مردم و روند خدمت‌رسانی حتی برای لحظه ای متوقف شود.

استاندار کرمانشاه بهترین پاسخ به اعتماد مردم را خدمت عادلانه و بی‌منت دانست و خاطرنشان کرد: برای خودمان هیچ شأنی بالاتر از خدمت به مردم و خادمی این مردم تعریف نکرده‌ایم و این موضوع در سرلوحه فعالیت دولت قرار دارد.

وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در استان طی یک سال گذشته، اظهار کرد: در حوزه‌های مختلف از جمله کشاورزی، صنعت، تولید، فرهنگ، مسائل اجتماعی، حوزه سلامت، بیمارستان‌ها و زیرساخت‌ها، توفیقات ارزشمندی حاصل شده و بخشی از خدمات دولت در استان طی روزهای گذشته از سوی مدیران دستگاه‌های اجرایی تشریح شده است.

مدیر ارشد استان در ادامه با اشاره به مدیریت بازار در جریان جنگ رمضان و فشارهای اقتصادی دشمن گفت: دشمن تلاش داشت با ایجاد اختلال در بازار، مردم را نگران و ناامید کند. از نانوایی‌ها و پمپ‌بنزین‌ها گرفته تا فروشگاه‌ها و مراکز عرضه کالا، همه در معرض این عملیات قرار داشتند، اما با تلاش مجموعه دولت و همراهی دستگاه‌های مختلف، بازار مدیریت شد و اجازه ندادیم در تأمین اقلام اساسی مورد نیاز مردم کوچک‌ترین وقفه یا کمبودی ایجاد شود.

وی افزود: البته گرانی وجود داشته و دارد و باید با جدیت این موضوع را دنبال کنیم تا ضمن کنترل گرانی، قدرت خرید مردم نیز افزایش یابد.

استاندار کرمانشاه همچنین حفظ نظم، امنیت و آرامش استان را از دیگر دستاوردهای مهم عنوان کرد و گفت: با هم‌افزایی مسئولان ارشد نظامی، انتظامی و امنیتی، مراجع مختلف، گروه‌های نخبه و همراهی مردم عزیز، امنیت و آرامش استان در برابر تهدیدات پیرامونی و مرزی حفظ شد.

حبیبی با اشاره به روحیه و اعتماد مردم کرمانشاه در شرایط جنگی اظهار کرد: حتی در روزهایی که دشمن در حال بمباران بود، مردم استان با آرامش در پارک‌ها حضور داشتند و این نشان‌دهنده اعتماد آنان به مسئولان، خادمان مردم و نیروهای امنیتی و مسلح است.

وی تأکید کرد: دشمنی دشمن پایان نیافته و امروز دشمن پس از شکست در عرصه‌های مختلف، فشار اقتصادی و عملیات روانی خود را با هدف ناامید کردن مردم دنبال می‌کند؛ بنابراین بیش از هر زمان دیگری به تلاش، خدمت و وحدت نیاز داریم.

استاندار کرمانشاه افزود: این وحدت باید میان مردم، نیروهای مسلح و خادمان و خدمتگزاران مردم، به‌ویژه در حوزه اجرایی، بیش از گذشته تقویت شود.

حبیبی با تأکید بر رویکرد دولت در زمینه توسعه متوازن گفت: دولت وظیفه خود می‌داند که خدمت عادلانه و بی‌منت را به‌ویژه در مناطق کمتر توسعه‌یافته ارائه کند. توسعه متوازن در صدر برنامه‌ها و دستور کار دولت قرار دارد، چرا که مردم باید طعم عدالت را بچشند و پیشرفت را در زندگی خود به‌صورت ملموس احساس کنند.

حبیبی در پایان ضمن قدردانی از همراهی، حمایت، رهنمودها و پشتیبانی‌های ارزشمند نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه، نقش ایشان را در تقویت همدلی، انسجام و پیشبرد امور استان و حمایت از مسیر خدمتگزاری مسئولان، بسیار مؤثر و راهگشا دانست.

کد مطلب 999856

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.