مطالبه مردم از مسئولان؛ مهار گرانی و کاهش فشار اقتصادی

امام جمعه موقت بیرجند گفت: مردم انتظار دارند مسئولان با استفاده از نیروهای کارآمد و برنامه‌ریزی تخصصی، برای مهار تورم، کنترل گرانی‌ها و کاهش فشارهای اقتصادی اقدام جدی و عملی انجام دهند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی، حجت‌الاسلام محمد مختاری امروز _پنجشنبه ششم شهریور_ در خطبه‌های نماز جمعه که در مصلی المهدی(ع) بیرجند برگزار شده بود اظهار کرد: مردم مشکلات اقتصادی را با تمام وجود لمس می‌کنند و نیازی نیست مسئولان هر روز پشت تریبون درباره مشکلات و دشواری‌های موجود توضیح دهند، بلکه باید در جلسات کارشناسی و تخصصی برای حل این مشکلات برنامه‌ریزی و اقدام کنند.

وی افزود: اگر مسئولی توان و تخصص لازم برای حل مشکلات را ندارد، باید کار به افراد کاردان و متخصص سپرده شود تا مسائل اقتصادی و معیشتی مردم با جدیت بیشتری دنبال شود.

امام جمعه موقت بیرجند گفت: هفته دولت فرصت ارزشمندی برای خدمت به مردم است و دولتمردان باید قدر این فرصت را بدانند و با خدمت صادقانه به مردم، اسلام و ایران، نام نیکی از خود به جای بگذارند.

حجت الاسلام مختاری تصریح کرد: یکی از مهم‌ترین نیازهای جامعه، وحدت و انسجام است و این وحدت باید میان دولت و ملت، اقوام و مذاهب مختلف و همه جریان‌های دلسوز کشور در چارچوب قانون و منافع ملی شکل بگیرد.

وی خاطرنشان کرد: دشمن میان شیعه و سنی و اقوام مختلف ایرانی تفاوتی قائل نیست و با اصل اسلام، ایران و انسجام ملت ایران مشکل دارد؛ بنابراین همه مردم باید با حفظ تفاوت‌ها و سلایق، در برابر توطئه‌ها و زیاده‌خواهی‌های دشمن متحد باشند.

امام جمعه موقت بیرجند ادامه داد: تجربه سال‌های گذشته نشان داده است که آمریکا به تعهدات خود پایبند نیست و مذاکره نباید به برنامه اصلی کشور تبدیل شود.

وی افزود: گفت‌وگوی تاکتیکی برای تأمین حقوق ملت یا حل یک مسئله مشخص می‌تواند در شرایطی موضوعیت داشته باشد، اما نباید تصور کرد که از طریق مذاکره راهبردی می‌توان با قدرت‌های استکباری به حقوق ملت دست یافت.

حجت الاسلام مختاری گفت: جمهوری اسلامی در طول دهه‌های گذشته با تکیه بر وحدت مردم، ولایت، فرهنگ اسلامی و توان دفاعی از جنگ، فتنه‌ها و توطئه‌های مختلف عبور کرده است و امروز نیز باید این ظرفیت‌ها تقویت شود.

وی خاطرنشان کرد: ملت ایران ملتی عزتمند و شرافتمند است و مسئولان باید همگام با مردم حرکت کنند و با تکیه بر توان داخلی، وحدت ملی و فرهنگ اسلامی، مسیر پیشرفت و اقتدار کشور را دنبال کنند.

امام جمعه موقت بیرجند ادامه داد: با تبریک میلاد پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) خاطرنشان کرد: پیامبران و ائمه (ع) با تحمل سختی‌ها، انسان را با خداوند، توحید و معاد آشنا کردند و نتیجه توحید نیز اخلاص در اندیشه و عمل است.

وی تصریح کرد: باید نعمت اسلام، قرآن و ولایت را قدر بدانیم و این معارف را به نسل جوان و نوجوان منتقل کنیم و در برابر زیاده‌خواهان و مستکبران تسلیم نشویم.

کد مطلب 999526

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.