خدمت صادقانه مهم‌ترین آرمان شهدای کارمند است

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان گفت: هدف از برگزاری اجلاسیه‌های شهدا انتقال آرمان‌ شهدا به نسل جوان و مهم‌ترین آرمان شهدای کارمند، خدمت صادقانه به مردم است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، علی‌اکبر ورمقانی امروز _چهارشنبه چهارم شهریور_ در اجلاسیه ۱۲۰ کارمند شهید استان کردستان با یادآوری تاکیدات رهبر شهید درباره برخورد گشاده‌رو با مردم، اظهار کرد: همه ما باید سمبل و الگوی یک کارمند نمونه در تراز انقلاب اسلامی باشیم.

وی افزود: رهبر شهید انقلاب اعتقاد داشتند شهدای کردستان شهدای شاخص هستند، بنابراین شهدای کارمند ما نیز شاخص هستند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان گفت: در مملکتی که ولایت فقیه هست بن‌بستی نیست و همه ما کارمندان پیرو ولی فقیه هستیم.

ورمقانی ضمن قدردانی از مردمی که ۱۸۰ شب در میدان بودند و کسانی که به خیابان نیامدند اما همراه نظام و دولت بودند تاکید کرد: رهبر انقلاب دستور اتحاد مقدس صادر کردند و در شرایط که آمریکای جهانخوار، اسرائیل کودک‌کش، بخشی از ناتو و سایر دشمنان جمهوری اسلامی به اتحاد رسیده‌اند چرا ما به اتحاد مقدس نرسیم و پوزه دشمنان ایران را به خاک نمالیم.

به گزارش ایمنا، در این اجلاسیه از پرتره شهید شاخص کارمندان کشور شهید «مالک رحمتی استاندار شهید آذربایجان شرقی»، «تمبر یادبود کنگره ملی ۵۵۳۶ شهید کردستان» و دو جلد کتاب «خون در رگ‌های زاگرس» و «روایت خدمت» رونمایی شد.

کد مطلب 999091

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.