۳ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۱:۵۸
۴ سناریو برای سرنوشت منوریل قم

استاندار قم از بررسی جدی وضعیت پروژه منوریل قم و تصمیم‌گیری در آینده نزدیک پس از سال‌ها بلاتکلیفی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قم، اکبر بهنام‌جو استاندار قم امروز _سه‌شنبه سوم شهریور_ در ویژه‌برنامه رادیویی «تجلی خدمت» به مناسبت هفته دولت، از بررسی جدی وضعیت پروژه منوریل قم پس از سال‌ها بلاتکلیفی خبر داد و اظهار کرد: حدود هشت ماه است که کارگروه مهندسی ارزش با حضور متخصصان، نمایندگان شورای اسلامی شهر و صاحب‌نظران دانشگاهی گزینه‌های مختلف این پروژه را بررسی می‌کند.

وی افزود: بر اساس گزارش اولیه، چهار سناریوی اصلی شامل جمع‌آوری کامل، تغییر کاربری، ادامه مسیر به‌صورت منوریل و ترکیب منوریل با مترو (تا پردیسان) تدوین شده است.

استاندار قم تأکید کرد: رویکرد مدیریت استان، بهره‌گیری از نظرات نمایندگان مجلس، اعضای شورای اسلامی شهر، نخبگان دانشگاهی و جلب نظر مردم برای انتخاب بهترین و کارآمدترین گزینه است تا این گره قدیمی با نگاهی تخصصی و به‌نفع شهروندان گشوده شود.

بهنام‌جو با اشاره به سفر اخیر معاون اجرایی رئیس‌جمهور به قم گفت: در بازدید از پروژه‌های عمرانی، پیشرفت مطلوب مصوبات سفر ریاست‌جمهوری تأیید و مقرر شد اعتبارات مورد نیاز اوایل سال جاری به‌طور کامل تزریق شود.

وی از پیگیری ویژه دو پروژه کلیدی دیگر خبر داد و گفت: موضوع بلوار شهید سلیمانی هفته آینده در شورای اقتصاد مطرح خواهد شد و مصوبات نهایی برای تسریع در روند اجرایی فرودگاه قم نیز با اشاره به زیرسازی‌های انجام‌شده با اعتبار حدود ۱۲ همت در حال پیگیری است.

استاندار قم به وضعیت متروی قم پرداخت و گفت: فاز نخست مترو از جاده جعفرآباد تا حرم مطهر آماده بهره‌برداری است و تنها مشکل تأمین واگن وجود داشت که با بستن قرارداد با سازندگان داخلی، این مشکل در حال رفع است.

بهنام‌جو افزود: عملیات اجرایی خط دوم به سمت جمکران در حال انجام است و برای خط پردیسان نیز با واگذاری ۲۰۰ هکتار زمین جهت تجهیز کارگاه، مراحل انعقاد قرارداد با پیمانکار در حال پیگیری است.

کد مطلب 998693

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.