دولت مابه‌ازای صرفه‌جویی بنزین و گازوئیل را بدهد

رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: دولت بابت بنزین و گازوئیل یارانه نمی‌دهد و باید جایگزین صرفه‌جویی بنزین و گازوئیل را بدهد تا بتوانیم اتوبوس و تاکسی جدید خریداری کنیم، وزیر اسبق نفت نیز در این زمینه وعده‌هایی داده بود که عملی نشد. 

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری تهران، مهدی چمران امروز _سه‌شنبه سوم شهریور_ در حاشیه چهارصدوبیست‌وهفتمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران با بیان اینکه امروز از خانواده مرحوم اکبر عبدی در صحن شورا تقدیر خواهد شد، اظهار کرد: از معاون رئیس‌جمهور و شهردار تهران برای ارائه گزارش در شورا دعوت شده است، آنچه مربوط به حمل‌ونقل عمومی است، بررسی می‌شود تا ببینیم چگونه می‌توان میزان استفاده از سوخت فسیلی را کاهش داد و دولت در این زمینه چه حمایت‌هایی انجام خواهد داد.

وی افزود: بحث اصلی ما بنزین و اقداماتی که پیش‌بینی کردند نیست و ارتباطی به ما ندارد و دولت تصمیم گیرنده است، ممکن است تنها برای اطلاع‌رسانی درخواست کنیم که توضیحاتی در این زمینه مطرح کنند.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران درباره انتقال انبار نفت شهران عنوان کرد: ما در این زمینه نامه‌نگاری کردیم، برای آن‌ها جابه‌جایی سخت است و می‌گویند باید انبارهایی جایگزین شوند. به هرشکل ما معتقدیم آن فضا نمی‌تواند انبار نفت باشد اما باید جایگزین آن‌ها ساخته شود تا جابه‌جایی صورت بگیرد.

چمران در رابطه با چالش شارژ خودروهای برقی گفت: بنده این موضوع را در جلسه مطرح خواهم کرد. پیشنهاد بنده این است که اتوبوس‌های جدید هیبریدی باشند. این اتوبوس‌ها حین حرکت شارژ می‌شوند و ناچار نخواهند بود که شب تا صبح در جایگاه خودرو را شارژ کنند. اصرار و تاکید ما به شهرداری این موضوع بوده و ممکن است به‌صورت کتبی نیز تولید و تامین اتوبوس هیبریدی را یادآوری خواهیم کرد.

وی تاکید کرد: بخش خصوصی باید نسبت به واردات تاکسی اقدام کند؛ تاکسی‌هایی که وارد شد برای کمک به تاکسیرانان بود و در این زمینه هم پیشنهاد ما تولید تاکسی‌های هیبریدی است.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: دولت بابت بنزین و گازوئیل یارانه نمی‌دهد و باید جایگزین صرفه‌جویی بنزین و گازوئیل را بدهد تا بتوانیم اتوبوس و تاکسی جدید خریداری کنیم، وزیر اسبق نفت نیز در این زمینه وعده‌هایی داده بود که عملی نشد.

چمران با بیان اینکه ترامپ حرف می‌زند، اما به شکلی دیگر عمل می کند، گفت: آغاز حمله مالی به ایران که اعلام شده است، به جایی نخواهد رسید؛ آمریکا کشورهای دیگر را نیز تهدید کرده که تصوری ابلهانه است. آمریکا قلدری و قدرت دیروز را ندارد که بتواند مقابل چین و هند و دیگر کشورها بایستد. آمریکا حتی نمی‌تواند کانادا را کنترل کند. دنیا این اختیار را به هیچ کشوری نداده است که برای کشورهای دیگر تعیین‌تکلیف کند.

وی با اشاره به صف‌های طولانی شهروندان در جایگاه‌های سوخت گفت: با این وجود موضوع امروز ما درباره حمل‌ونقل عمومی شهر است که باید بدانیم چه راهکارهایی در نظر گرفته شود که سوخت پاک استفاده و به مشکل رفع کمبود بنزین نیز کمک کنیم.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران خاطرنشان گرد: این موضوع در دوره چهارم نیز مطرح شد و وزیر نفت وقت وعده‌هایی را مطرح کرد، اما عملیاتی نشد و اقدامات در این حوزه اثرگذار نبود، به هر شکل امیدواریم اقدامات امروز به نفع مردم باشد.

کد مطلب 998671

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.