خبرنگاران در بازگو کردن حقایق و مطالبه‌گری نقش مهمی دارند

شهردار بندر آستارا با تأکید بر نقش اثرگذار رسانه‌ها در آگاهی‌بخشی جامعه گفت: خبرنگاران با بازگو کردن حقایق، مطالبه‌گری و طرح نقدهای منصفانه می‌توانند در اصلاح امور و پیشبرد بهتر فعالیت‌های مدیریت شهری نقش‌آفرین باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، میثم الوانپور امروز_ یکشنبه یکم شهریور_ در آئین تجلیل از اصحاب رسانه و خبرنگاران شهرستان آستارا با تبریک روز خبرنگار اظهار کرد: خبرنگاران همواره یار و یاور مجموعه مدیریت شهری بوده‌اند و رسانه به عنوان بازگوکننده حقایق، نقش مهمی در اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی جامعه دارد.

وی افزود: در چهار سالی که به عنوان خادم مردم در شهرداری آستارا مشغول به خدمت هستم، از همکاری، همفکری، مشاوره و حمایت خبرنگاران بهره‌مند شده‌ایم و همواره پذیرای انتقادات و حمایت‌های اصحاب رسانه بوده‌ایم.

شهردار آستارا با تأکید بر اینکه انتقادات منصفانه خبرنگاران را می‌پذیرد، خاطرنشان کرد:: بنده شخصاً همواره به انتقادات منصفانه لبیک گفته‌ام و خواهم گفت و معتقدم نقد صحیح می‌تواند در اصلاح امور و پیشبرد بهتر فعالیت‌ها مؤثر باشد.

الوانپور با قدردانی از حمایت‌های اعضای شورای اسلامی شهر و تلاش کارکنان شهرداری تصریح کرد: طی چهار سال و نیم گذشته، با همت و همراهی همکارانم در شهرداری آستارا تلاش کردیم تا با وجود اتفاقات و شرایط مختلف، در حد توان و حتی فراتر از توان برای خدمت به مردم شهر گام برداریم.

وی با اشاره به شرایط ناشی از جنگ و تحولات منطقه‌ای گفت: در این مدت با اتفاقات مختلفی از جمله اقدامات رژیم صهیونیستی و آمریکا و جنگ ۱۲ روزه مواجه بودیم که شرایط کشور و فعالیت‌های مختلف را تحت تأثیر قرار داد.

شهردار آستارا با گرامیداشت یاد شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، مدافعان حرم، امنیت، سلامت، خدمت و شهدای جنگ ۱۲ روزه، از تلاش نیروهای سپاه، انتظامی و نیروهای مسلح قدردانی کرد و افزود: نیروهای مسلح در ماه‌های گذشته شبانه‌روز در تلاش بودند و وظیفه خود را به خوبی انجام دادند.

الوانپور همچنین با اشاره به نقش خبرنگاران در شرایط سخت اظهار کرد: خبرنگاران نیز به عنوان رزمندگان میدان رسانه، در این شرایط در میدان حضور داشتند و برای اطلاع‌رسانی و انجام وظیفه خود تلاش کردند.

وی با قدردانی از مردم آستارا افزود: مردم خوب آستارا همواره در میدان حضور داشته و پای کار بوده‌اند و بنده نیز به عنوان یک سرباز و فردی دلسوز برای این شهر، تا زمانی که توان و نفس دارم برای شهر مادری خود تلاش خواهم کرد.

شهردار آستارا با اشاره به ضرورت ادامه مسیر خدمت و تلاش برای ساختن کشور خاطرنشان کرد: باید با تکیه بر توان خودمان برای ساختن کشور تلاش کنیم و در مسیر خدمت به مردم و کشور گام برداریم.

الوانپور ضمن تبریک دوباره روز خبرنگار به اصحاب رسانه، از همکاری مجموعه شهرداری و همه کارکنانی که در طول سال‌های گذشته در مسیر خدمت‌رسانی همراه مدیریت شهری بودند، قدردانی و برای خبرنگاران و شهروندان آستارا آرزوی موفقیت و سربلندی کرد.

کد مطلب 998259

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.