پیشرفت ۷۵ درصدی ساماندهی مادی استاد شهریار شمالی

مدیر منطقه ۸ شهرداری اصفهان از پیشرفت ۷۵ درصدی عملیات ساماندهی مادی استاد شهریار شمالی خبر داد و گفت: این طرح با هدف بهسازی دیواره‌های مادی، ارتقای منظر شهری و ساماندهی فضای پیرامونی با هزینه ۲۷ میلیارد ریال در حال اجراست.

حسن محمدحسینی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، با اشاره به آخرین وضعیت این پروژه اظهار کرد: مادی واقع در خیابان استاد شهریار شمالی با ۷۵ درصد پیشرفت، با دو لاین دو طرف مادی در دست ساماندهی است.

وی ضمن اشاره به نوع سنگ استفاده شده در دیواره‌های مادی‌ها افزود: سنگ مالون، سنگی است که به‌صورت لاشه چکش‌خورده بوده و به‌دلیل استقامت در برابر فشار بالا و استحکام زیاد آن در برابر عوامل محیطی، کاربرد خوبی دارد و چند سالی است که به‌منظور زیبایی منظر شهری در دیواره‌های مادی‌های شهر اصفهان استفاده می‌شود.

مدیر منطقه ۸ شهرداری اصفهان ادامه داد: به این منظور عملیات دیواره‌چینی مادی‌های سطح منطقه به‌صورت مقطعی و هر از گاهی با مالون‌چینی ساماندهی می‌شود و به محله‌ها چهره زیباتری می‌بخشد.

محمدحسینی با اشاره به اعتبار اجرای این پروژه تصریح کرد: ساماندهی مادی واقع در خیابان استاد شهریار شمالی با هزینه ۲۷ میلیارد ریال در حال اجراست.

وی خاطرنشان کرد: عملیات مالون‌چینی این مادی به طول حدود ۴۰۰ متر با پیشرفت ۷۵ درصد در دست اقدام است و پس از تکمیل، علاوه بر ساماندهی دیواره‌های مادی، به بهبود منظر و سیمای شهری در این محدوده کمک خواهد کرد.

مدیر منطقه ۸ شهرداری اصفهان گفت: پیش از این ساماندهی مادی‌های سطح منطقه در خیابان‌های رباط، مادی شیخ فائض و آسیاب دوبرج خیابان ساحل، همچنین مادی واقع در خیابان شهیدان کاظمی به طول بیش از ۵۰۰ متر انجام شده است.

وی افزود: تداوم این اقدامات در نقاط مختلف منطقه، در راستای حفظ و ساماندهی مادی‌ها، بهسازی فضاهای شهری و ارتقای کیفیت محیطی محله‌ها دنبال می‌شود.

کد مطلب 997692

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.