به گزارش خبرگزاری ایمنا، علیرضا خاکسار امروز _یکشنبه بیستوپنجم مرداد_ در صحن علنی شورای اسلامی شهر اصفهان با ارائه گزارشی از اقدامات ستاد اربعین شهرداری اصفهان اظهار کرد: در این کمیته در سه حوزه مرز چذابه، کربلا و روز اربعین در اصفهان برنامهریزیها آغاز شد.
وی با اشاره به اقدامات انجامشده در مرز چذابه افزود: فضاسازی و نصب بنر آموزش شهروندی به سه زبان، نصب تلویزیون شهری و موشنگرافی، فضاسازی صوتی از جمله این اقدامات است.
مسئول کمیته فرهنگی ستاد اربعین شهرداری اصفهان ادامه داد: در کربلا نیز فضاسازی و ایجاد موکب و حسینیه، برپایی درمانگاه در حسینیه، تجهیز موکبها به ابزار بازی و ایجاد مهدکودک، آمادهکردن ۲۸۰ هزار قطعه هدیه ویژه کودکان و نوجوانان و نصب هزار بنر فرهنگ شهروندی انجام شده است.
خاکسار گفت: سال جاری نظافت اطراف حرم نیز به محدوده خدمترسانی اضافه شده بود که از ظرفیت ۶۰۰ نیرو از جبهه فرهنگی بهرهمند شدیم، البته نقاط ضعفی هم وجود داشت که برای سال آینده آن را برطرف خواهیم کرد.
نظر شما