ارتقای زیرساخت ارتباطی بدون افزایش سواد رسانه مطلوب نیست

امام جمعه بجنورد گفت: توسعه زیرساخت‌های ارتباطی به‌تنهایی کافی نیست و باید هم‌زمان برای ارتقای سواد رسانه‌ای گروه‌های مختلف جامعه به‌ویژه کودکان، نوجوانان و جوانان، برنامه‌ریزی شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان شمالی، حجت‌الاسلام رضا نوری امروز _شنبه بیست‌وچهارم مرداد_ در دیدار با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار کرد: حفظ وحدت و انسجام ملی از موضوعات مهمی است که همواره بر آن تأکید شده است و دولت نیز در تقویت این همدلی و انسجام نقش مؤثری دارد.

وی با اشاره به اهمیت زیرساخت‌های ارتباطی در زندگی روزمره مردم افزود: ارتباطات از زیرساخت‌های حیاتی کشور محسوب می‌شود و هرگونه اختلال در این حوزه می‌تواند به‌سرعت آثار خود را در بخش‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی و زندگی مردم نشان دهد.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان شمالی با تأکید بر اهمیت توسعه زیرساخت‌ها و سکوهای داخلی ادامه داد: سرمایه‌گذاری‌هایی که طی سال‌های گذشته برای ایجاد و تقویت بسترهای داخلی انجام شده، در شرایط بحرانی اهمیت خود را بیشتر نشان می‌دهد؛ چراکه در صورت نبود این زیرساخت‌ها، در جریان جنگ اخیر مشکلات و محدودیت‌های بیشتری متوجه مردم می‌شد.

نوری خاطرنشان کرد: هنگامی که به اقتضای شرایط امنیتی برخی مسیرهای ارتباطی با محدودیت روبه‌رو می‌شوند، برخورداری از شبکه‌ها و بسترهای ارتباطی داخلی قدرتمند می‌تواند استمرار خدمات ضروری را تضمین کند و مانع از توقف فعالیت‌های مورد نیاز جامعه شود.

وی با اشاره به تجربه جنگ اخیر گفت: با وجود برخی محدودیت‌ها و مشکلات، خدمات ضروری و نیازهای روزمره مردم متوقف نشد و بخش قابل توجهی از خدمات همچنان در دسترس مردم قرار داشت که این موضوع حاصل تلاش مجموعه‌های مسئول و زیرساخت‌های ایجادشده در سال‌های گذشته بود.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان شمالی ضمن تقدیر از وزیر ارتباطات، مجموعه دولت و نیروهای فعال در این حوزه اظهار کرد: از همه افرادی که در روزهای دشوار جنگ برای حفظ ارتباطات و تداوم خدمت‌رسانی به مردم تلاش کردند، قدردانی می‌کنیم.

نوری در ادامه بر ضرورت توجه جدی‌تر به موضوع سواد رسانه‌ای تأکید کرد و افزود: توسعه زیرساخت‌های ارتباطی به‌تنهایی کافی نیست و باید هم‌زمان برای ارتقای سواد رسانه‌ای قشرهای مختلف جامعه، به‌ویژه کودکان، نوجوانان و جوانان، برنامه‌ریزی شود تا آسیب‌های ناشی از استفاده نادرست از فضای رسانه‌ای و مجازی کاهش پیدا کند.

وی با اشاره به رویکرد وزیر ارتباطات نسبت به مسائل خراسان شمالی گفت: توجه و حساسیت وزیر ارتباطات نسبت به مشکلات استان قابل تقدیر است و مجموعه نیروهای این وزارتخانه نیز در بخش‌های مختلف برای رفع مسائل و توسعه خدمات ارتباطی استان تلاش‌های ارزشمندی داشته‌اند.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان شمالی با بیان اینکه حوزه فناوری و ارتباطات همواره با نیازهای جدید روبه‌رو است، تصریح کرد: حتی با وجود اقدامات و توسعه‌های انجام‌شده، سرعت بالای تغییرات فناوری موجب می‌شود نیازهای تازه‌ای ایجاد شود و به همین دلیل، این حوزه بیش از بسیاری از بخش‌ها به حمایت و پشتیبانی مستمر نیاز دارد.

نوری ادامه داد: حمایت مسئولان از مجموعه‌های فعال در حوزه ارتباطات می‌تواند انگیزه نیروهای این بخش را برای ادامه خدمت و ارتقای کیفیت خدمات افزایش دهد؛ این موضوع در خراسان شمالی اهمیت بیشتری دارد، چراکه استان با وجود جمعیت جوان، همچنان با برخی کمبودها و محرومیت‌های زیرساختی روبه‌رو و نیازمند توجه ویژه مسئولان ملی است.

کد مطلب 995973

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.