معیشت مردم و صیانت از ارزش‌های اخلاقی ۲ اولویت اصلی جامعه است

رئیس کمیسیون ویژه آب و مناطق کم‌برخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به دغدغه‌های معیشتی شهروندان و انتقاد از بی‌ثباتی روزانه قیمت‌ها، خواستار توجه جدی دولت به مشکلات طبقه متوسط شد. 

به گزارش خبرگزاری ایمنا ، مجید نادرالاصلی امروز _یکشنبه هجدهم مرداد_ در تذکری در جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان با گرامیداشت ایام پیش‌رو و رحلت پیامبر اکرم (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع) و امام رضا (ع) اظهار کرد: خادمان اربعین حسینی در کربلای معلی حق مطلب را در خدمت‌رسانی به زائران ادا کردند، همچنین از برنامه‌هایی که برای جاماندگان اربعین در اصفهان برگزار شد و تلاش‌های موکب‌های شهرداری در این ایام قدردانی می‌کنم.

وی با تبریک روز خبرنگار افزود: از همه فعالان رسانه‌ای که در این عرصه تلاش می‌کنند، تشکر می‌کنم؛ هرچند علاقه‌مند بودیم در محفلی با حضور در محل کار از این عزیزان قدردانی شود، اما جایگاه آنان در روشنگری جامعه همواره مورد احترام است.

رئیس کمیسیون ویژه آب و مناطق کم‌برخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان در ادامه با اشاره به مصاحبه اخیر رئیس‌جمهور تصریح کرد: به‌رغم فرمایشات مطرح شده در این گفت‌وگو، واقعیت‌های کف میدان چیز دیگری است؛ معیشت مردم، به‌ویژه اقشار متوسط که امروز با مشکلات جدی روبه‌رو هستند، در وضعیت دشواری قرار دارد و تغییرات روزانه قیمت‌ها نشان‌دهنده نبود نظارت و کنترل است که از دولت انتظار می‌رود با جدیت بیشتری به این وضعیت رسیدگی کند؛ چراکه ثبات اقتصادی یکی از اصلی‌ترین مطالبات مردم است.

نادرالاصلی با ابراز نگرانی عمیق از وضعیت حجاب و عفاف در جامعه خاطرنشان کرد: این مسئله دغدغه همیشگی من بوده و آن را یک تکلیف می‌دانم؛ برخی مسئولان استانی با رویکرد «ما کاری نمی‌توانیم بکنیم» از کنار این موضوع عبور می‌کنند؛ ترویج بی‌حیایی و ناهنجاری‌ها در سطح شهر، دلِ خانواده‌های متدین و حتی اقشار کم‌حجاب را نیز به درد آورده است.

وی با تأکید بر لزوم اقدام هماهنگ دستگاه‌های متولی افزود: از فرماندهی نیروی انتظامی، رئیس‌کل دادگستری و استاندار درخواست می‌کنم همان‌گونه که در برخی استان‌ها اقدامات خوبی صورت گرفته، در اصفهان نیز با هماهنگی و جدیت وارد عمل شوند.

رئیس کمیسیون ویژه آب و مناطق کم‌برخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: بی‌توجهی به این مسئله می‌تواند تبعات نامطلوبی برای امنیت اخلاقی و اجتماعی شهر به همراه داشته باشد که در صورت وقوع، جبران آن دشوار خواهد بود.

نادرالاصلی با اشاره به تداوم فعالیت موکب‌های شبانه مدیریت شهری اظهار کرد: اکنون در شب یکصدوشصتمین شب برگزاری این موکب‌ها قرار داریم؛ از شهردار اصفهان برای حمایت‌های ویژه‌ای که از این حرکت داشته‌اند، سپاسگزارم، هدف ما این است که حضور مردم در فضاهای معنوی شبانه را پررنگ‌تر و باانگیزه‌تر کنیم.

وی گفت: از همه مدیران مربوطه می‌خواهم با حضور مادی و معنوی در این محافل، به تقویت این پایگاه‌های فرهنگی کمک کنند تا با وحدت و همدلی، توطئه‌های دشمنان را خنثی کنیم.

کد مطلب 994784

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.