امکان خروج پادگان‌ها از تهران وجود دارد

رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: امکان خروج پادگان‌ها از تهران وجود دارد؛ همان‌گونه ساختن آن‌ها بی‌معنی است و باید ضوابط ایمنی برای ساخت آن مورد توجه قرار بگیرد، اینکه این اماکن در چه فضاهایی احداث شود نیاز به بررسی دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری تهران، مهدی چمران در حاشیه چهارصدوبیست‌دومین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران با بیان اینکه امروز اقدامات شهرداری در شرایط جنگی همچون جلسات قبلی بررسی می‌شود، اظهار کرد: کمیسیون شهرسازی و معماری پیشنهادی برپایه اقدام شهرداری بر احداث فضاهای امن شهری و رعایت الزامات پدافند غیرعامل در ساختمان‌سازی ارائه داده که در آن مباحث فنی خوبی مورد توجه قرار گرفته است. این پیشنهاد فضای گسترده‌ای از جمله مترو را در برمی‌گیرد.

وی افزود: گزارشات حسابرسی سال ۱۴۰۴ نیز در دستور بررسی است که تاکنون سابقه نداشته گزارشات حسابرسی بلافاصله بررسی و نتایج آن در اقدامات مالی لحاظ شود.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران درباره وضعیت پادگان ۰۶ گفت: بخش زیادی از این پروژه آماده است، فضای سبز آن در اختیار شهرداری است و قرار بر این شده که به‌عنوان فضای سبز شهری مورد استفاده قرار بگیرد.

چمران ادامه داد: تغییرات دیگری در پادگان در دستور کار نیست. با توجه به اینکه پادگان‌ تراکم شهر را کاهش می‌دهد، این پیشنهاد مطرح شد که در آن ساختمان‌سازی صورت نگیرد و تنها به توسعه فضای سبز بپردازیم و باید این موضوع در مراجع بالاتر تصویب شود.

وی تاکید کرد: امکان خروج پادگان‌ها از تهران وجود دارد و همانگونه ساختن آن‌ها بی‌معنی است و باید ضوابط ایمنی برای ساخت آن مورد توجه قرار بگیرد. اینکه این اماکن در چه فضاهایی ساخته شود نیاز به بررسی دارد.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران خاطرنشان کرد: در لایحه‌ای که پیش‌بینی کرده‌ایم قرار بر این شده است که اگر تخریب‌ها زیاد باشد و اضافه تراکم لحاظ نشود، پیشنهادها و راهکارها بررسی شود.

چمران عنوان کرد: مشکلات ساختمان‌های تعدادی از خانواده‌ها هنوز باقی مانده است و باید به آن‌ها در نقاطی دیگر تراکم داده شود و این موضوع زمان‌بر است. صاحبان این ساختمان‌ها گرفتار بودند و موضوع را دنبال نکرده بودند. به هرشکل قراردادها منعقد شده و امور آن‌ها در حال پیگیری است.

کد مطلب 994725

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.