از روایت موکبی به وسعت عشق در پناه امام مهربانی‌ها تا رشد ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر

ایمنا از رشد ۴.۶ برابری ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر، روایت موکبی به وسعت عشق در پناه امام مهربانی‌ها، فعال شدن بسته اینترنت خبرنگاران، انتشار قطعه «گل‌های باران‌خورده» با صدای علیرضا قربانی و پیام تبریک پزشکیان برای موفقیت تیم ملی المپیاد هوش مصنوعی در رقابت‌های جهان در بسته خبری پنجره امید می‌گوید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، امروز در بسته خبری پنجره امید به سراغ جدیدترین اخبار خوب و امیدآفرین کشور در عرصه‌های مختلف می‌رویم که در ادامه جزئیات بیشتر آن بیان شده است.

دریادار سیاری: امروز هر خبر دقیق، تیری بر قلب امپراطوری دروغ است

امروز هر خبر دقیق، تیری بر قلب امپراطوری دروغ است

امیر دریادار حبیب‌الله سیاری، معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران در پیامی ضمن تبریک روز خبرنگار با بیان این که خبرنگاران افسران جهاد تبیین‌ و رزمندگان خط مقدم جنگ شناختی هستند، تاکید کرد: امروز هر خبر دقیق، تیری بر قلب امپراتوری دروغ و هر روایت صحیح فتح سنگری در نبرد ادراک‌ها است.

ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر ۴.۶ برابر شد

ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر ۴.۶ برابر شد

در راستای تحقق اهداف توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر و افزایش پایداری شبکه برق کشور، ظرفیت منصوبه نیروگاه‌های تجدیدپذیر کشور با جهشی چشمگیر به ۵۸۰۰ مگاوات رسید.

این میزان که در ابتدای دولت چهاردهم ۱۲۵۰ مگاوات بود، اکنون با رشدی ۴.۶ برابری همراه شده است. این دستاورد حاصل برنامه‌ریزی‌های دقیق، آسان شدن مسیر سرمایه‌گذاری و تمرکز بر توسعه سبد انرژی‌های تجدیدپذیر است که نه‌تنها به پایداری تأمین برق کمک می‌کند، بلکه زیرساختی ارزشمند برای نسل‌های آینده محسوب می‌شود.

موکبی به وسعت عشق در پناه امام مهربانی‌ها

موکبی به وسعت عشق در پناه امام مهربانی‌ها

از اصفهان تا مشهد، مسیری از عشق و خدمت امتداد پیدا کرده است؛ ۸۰۰ خادم موکب امام رضا (ع) اصفهان در دهه پایانی ماه صفر راهی حرم مطهر رضوی می‌شوند تا کنار زائران پیاده و دلدادگان امام مهربانی‌ها باشند، زائرانی که در این موکب، علاوه‌بر اسکان و غذا، طعم آرامش، امنیت و معنویت را تجربه می‌کنند.

برای اطلاع از جزئیات فعالیت این موکب، خدمات اسکان، درمان، پذیرایی، برنامه‌های فرهنگی و مشارکت مردمی در این حرکت بزرگ معنوی با توکل آزادی، مدیر موکب امام رضا (ع) اصفهان به گفت‌وگو نشسته‌ایم، این مسئول معتقد است که عنوان مدیریت تنها یک نام است و مدیر واقعی این موکب، خود حضرت رضا (ع) است. مشروح این گفت‌وگو را از اینجا بخوانید.

تشرف بیش از ۱۷ میلیون زائر به حرم امام علی(ع) در ایام اربعین

تشرف بیش از ۱۷ میلیون زائر به حرم امام علی (ع) در ایام اربعین

بر اساس اعلام آستان مقدس علوی، بیش از ۱۷ میلیون نفر در ایام اربعین توفیق زیارت حرم امام علی (ع) را داشتند.

بسته اینترنت خبرنگاران فعال شد

بسته اینترنت خبرنگاران فعال شد

هر سال هم‌زمان با هفدهم مرداد، روز خبرنگار، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بسته اینترنت رایگان را برای خبرنگاران در نظر می‌گیرد و سال جاری هم هدیه ۲۰۰ گیگ اینترنت رایگان به خبرنگاران ارائه شده است.

اپراتور اول تلفن همراه (همراه اول) به‌تازگی با ارسال این پیامک به خبرنگاران، فعال‌سازی این بسته اینترنتی را اعلام کرده است.

«گل‌های باران خورده» با صدای علیرضا قربانی منتشر شد + متن آهنگ و لینک دانلود

«گل‌های باران‌خورده» با صدای علیرضا قربانی منتشر شد

علیرضا قربانی، خواننده کشورمان با انتشار پستی در صفحه اینستاگرام خود از تازه‌ترین اثر خود خبر داد و نوشت: «این روزها به شوق تجدید دیدارهایمان انرژی خود را برای خلق تحفه‌ای از جنس صدا و موسیقی گذاشتیم که اثر جدید تقدیمتان کنیم؛ تقدیم شمایی که عشق به حضور و همراهیتان در همه روزهای سخت ما را یاری رساند که ناامید نشویم زانو نزنیم و بر عهدمان با شما بمانیم. گل‌های باران‌خورده حاصل چند ماه تلاش تیم ما است با حال و هوایی که چندان از حس این روزهای خود من دور نیست. امیدوارم که آنچه از دل برآمده بر دل نشیند و زمزمه این روزهایتان شود.»

پیام تبریک رییس جمهور در پی موفقیت تیم ملی المپیاد هوش مصنوعی در رقابت‌های جهانی

پیام تبریک رئیس‌جمهور در پی موفقیت تیم ملی المپیاد هوش مصنوعی در رقابت‌های جهانی

رئیس‌جمهور در پیامی درخشش افتخارآفرین دانش‌پژوهان تیم ملی المپیاد هوش مصنوعی کشورمان در سومین المپیاد جهانی هوش مصنوعی قزاقستان با کسب چهار مدال ارزشمند را به جوانان نخبه، خانواده‌های گرامی آن‌ها، استادان و مربیان پرتلاش و جامعه علمی کشور تبریک گفت.

کد مطلب 994654

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.