انسجام ملی، معادلات دشمن را برهم زد/ توسعه استان با شتاب ادامه دارد

استاندار لرستان با تأکید بر اینکه وحدت مردم، هدایت‌های مقام معظم رهبری و اقتدار نیروهای مسلح، توطئه‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی را ناکام گذاشت، گفت: مدیریت استان همزمان با حفظ انسجام ملی، تکمیل پروژه‌های عمرانی، توسعه زیرساخت‌ها و جذب سرمایه‌گذاری را با جدیت دنبال می‌کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از لرستان، سید سعید شاهرخی امروز _ جمعه شانزدهم مرداد_ در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه خرم‌آباد با اشاره به فعالیت دولت وفاق ملی اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون همواره در معرض توطئه‌های دشمنان قرار داشته و آنان با ابزارهایی همچون ترور، تحریم، جنگ و فشارهای گوناگون تلاش کرده‌اند ملت ایران را از آرمان‌های انقلاب دور کنند، اما این نقشه‌ها به واسطه بصیرت مردم و هدایت‌های حکیمانه مقام معظم رهبری همواره ناکام مانده است.

وی با اشاره به جنگ اخیر افزود: آمریکا و رژیم صهیونیستی گمان می‌کردند با ترور فرماندهان، حمله به مراکز حساس و ایجاد ناامنی در داخل کشور می‌توانند زمینه تضعیف و فروپاشی نظام جمهوری اسلامی را فراهم کنند، اما حضور گسترده مردم، همبستگی ملی و آمادگی نیروهای مسلح، تمامی برآوردهای آنان را برهم زد و دشمن را در دستیابی به اهدافش ناکام گذاشت.

استاندار لرستان با قدردانی از رشادت نیروهای مسلح گفت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، ارتش جمهوری اسلامی، فرماندهی انتظامی، مجموعه‌های اطلاعاتی، امنیتی و دستگاه قضایی با ایثار، هوشیاری و جانفشانی در کنار مردم ایستادند و با دفاع مقتدرانه از امنیت و تمامیت ارضی کشور، دشمن را وادار به عقب‌نشینی کردند.

شاهرخی از حضور پرشور مردم در صحنه‌های مختلف قدردانی کرد و گفت: ملت ایران، به‌ویژه مردم ولایتمدار لرستان، بار دیگر نشان دادند که در دفاع از انقلاب اسلامی، استقلال، امنیت و عزت کشور همواره در میدان حضور دارند و اجازه نخواهند داد دشمن به اهداف خود دست یابد.

وی با تأکید بر اینکه دشمن پس از شکست در عرصه نظامی، اکنون جنگ روانی و ایجاد اختلاف در جامعه را دنبال می‌کند، اظهار کرد: امروز بیش از هر زمان دیگری به حفظ وحدت، همدلی و تبعیت از منویات مقام معظم رهبری نیازمندیم و همه مسئولان و آحاد مردم باید از هرگونه رفتار یا اقدامی که موجب ایجاد شکاف، دوقطبی و تفرقه در جامعه شود، پرهیز کنند.

استاندار لرستان در ادامه به عملکرد دولت وفاق ملی اشاره کرد و گفت: دولت چهاردهم در شرایطی فعالیت خود را آغاز کرد که کشور با تهدیدهای امنیتی، فشارهای اقتصادی و تحریم‌های ظالمانه مواجه بود، اما روند خدمت‌رسانی به مردم متوقف نشد و دولت با استفاده از تمامی ظرفیت‌های موجود، تأمین نیازهای اساسی مردم و حمایت از جبهه مقاومت را با جدیت دنبال کرد.

شاهرخی افزود: رویکرد دولت بر پایه وفاق، همدلی، بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌های انسانی و خدمت صادقانه و بی‌منت به مردم است و مدیران نیز باید بدون نگاه‌های جناحی، همه توان خود را برای رفع مشکلات و پاسخگویی به مطالبات مردم به کار گیرند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به برنامه‌های عمرانی و توسعه‌ای استان پرداخت و اظهار کرد: مدیریت استان با رویکردی متفاوت، تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام و رفع موانع اجرایی طرح‌های مهم را در اولویت قرار داده است.

استاندار لرستان با اشاره به ازسرگیری عملیات اجرایی پل صفوی خرم‌آباد پس از سال‌ها توقف گفت: با همگرایی میان دستگاه‌های اجرایی و کنار گذاشتن اختلافات گذشته، اجرای این پروژه مهم دوباره آغاز شد تا بخشی از مشکلات ترافیکی شهر برطرف شده و رفاه شهروندان افزایش یابد.

شاهرخی از همکاری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اجرای طرح‌های توسعه‌ای استان قدردانی کرد و افزود: انتقال پادگان سپاه، زمینه اجرای چندین پروژه مهم شهری و عمرانی را در این محدوده فراهم کرده که نقش مؤثری در توسعه و آینده خرم‌آباد خواهد داشت.

وی با تأکید بر اینکه توسعه سرمایه‌گذاری، تقویت زیرساخت‌ها، حمایت از تولید و ایجاد اشتغال از مهم‌ترین اولویت‌های مدیریت استان است، خاطرنشان کرد: برنامه‌ریزی‌های لازم برای شتاب‌بخشی به اجرای طرح‌های اقتصادی و عمرانی لرستان انجام شده و این مسیر با جدیت و انسجام ادامه خواهد یافت.

کد مطلب 994338

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.