پیشرفت فیزیکی ۳۵ درصدی پروژه احداث باند دوم محور سورشجان – سودجان

مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال‌وبختیاری گفت: پروژه احداث باند دوم محور سورشجان – سودجان هم اکنون حدود ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و چهار کیلومتر از مسیر به مرحله آسفالت رسیده است و پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال‌جاری قطعه اول به طول ۱۰ کیلومتر به بهره‌برداری برسد.

سید احسان حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال‌وبختیاری با اشاره به پروژه احداث باند دوم محور سورشجان – سودجان اظهار کرد: این پروژه یکی از طرح‌های عمرانی مهم استان در حوزه راه و شهرسازی به طور ۲۸ کیلومتر است که مناقصه آن در اواخر سال ۱۴۰۲ برگزار و پیمانکار انتخاب شد.

وی افزود: بعد از رفع معارضات و جابه‌جایی تاسیسات عملیات اجرایی پروژه آغاز شد و هم اکنون حدود ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و چهار کیلومتر از مسیر به مرحله آسفالت رسیده است و پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال‌جاری قطعه اول به طول ۱۰ کیلومتر به بهره‌برداری برسد.

مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال‌وبختیاری گفت: مبلغ پیمان این پروژه ۴۵۰ میلیارد تومان است و با توجه به پیگیری‌های انجام شده از محل سفر ریاست‌جمهوری ۴۰۰ میلیارد تومان برای این پروژه پیش‌بینی و تصویب شده است که با پیگیری و جذب این اعتبار در سال‌جاری و ۱۴۰۶ شاهد بهره‌برداری ۵۰ درصدی این محور باشیم.

حسینی اضافه کرد: تاکنون در این پروژه نزدیک به ۳۶۰ هزار مترمکعب خاک‌برداری انجام و ۲۴ دهانه ابنیه فنی اجرا شده است و همچنین ۱۸ دستگاه ماشین‌آلات راهسازی در این پروژه به کار گرفته شده است و ۴۵ نفر نیروی انسانی نیز مشغول به کار هستند.

کد مطلب 994178

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.