به گزارش خبرگزاری ایمنا، چند ماه پس از شهادت قهرمان وطن «شهید اکبر احمدی» دخترش چشم به این دنیا گشود تا همسر شهید دلنوشتهای را خطاب به پدری که هیچگاه فرزندش را نخواهد دید، منتشر کند:«عزیز قلبم شهید همیشه زنده من
امروز دختری به دنیا آوردم که آرزوی تو بود... همون دختری که از خانم رقیه خواسته بودی. یادمه وقتی فهمیدی بچهمون دختره اشک شوق توی چشات جمع شده بود، با ذوق میگفتی: قراره حسودی کنی، قراره بابایی بشه، پیش من بخوابه، دیگه به تو محل نذاره. منم خودمو ناراحت نشون میدادم، تو سریع میخندیدی و میگفتی: یا حچ بابا، آغلاما، شوخی الیم.
ولی هیچ وقت فکر نمیکردم روزی برسه که دخترت به دنیا بیاد و تو نباشی بالای سرش...
درد بزرگیه برای من که تو این لحظه قشنگ، جای خالیت از همیشه بیشتر حس میشه...
دخترمون اومد، ولی دل من هنوز دنبال باباش میگرده...
دخترم
دخترم کوچولوی من ...
تو آمدی با تمام زیباییات، اما جای یک نفر در لحظه آمدنت خالی بود، کسی که بیصبرانه منتظر بود که تو را بغل کند، صدایت کند و برایت بابایی باشد.
پدرت همیشه آروزی دیدنت را داشت.... نمیدانم چه طور میشود دلتنگ کسی شد که حتی فرصت نکرد تو را در آغوش بگیرد، اما میدانم عشقش قبل از آمدنت به تو رسیده بود.
حالا من ماندهام و تو و قولی که به پدرت میدهم اینکه با تمام وجود مراقبت باشم، بزرگت کنم و همیشه برایت از پدری بگویم که چقدر دوستت داشت.
تو فقط دختر من نیستی، تو تکهای از پدرتی، یادگاری از عشق ما، نشانی از مردی که رفت، اما عشقش برای همیشه کنار ما ماند. خدا خواست پدرت از آسمان تماشایت کند.

به گزارش ایمنا، شهید اکبر احمدی از پرسنل نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی و اهل مراغه بود که در اسفند سال گذشته و بر اثر حملات تروریسیتی دشمن آمریکایی- صهیونیستی به شهادت رسید. پیکر پاک او سیزدهم اسفند سال گذشته با حضور پرشور مردم در مراغه تشییع و در گلشن زهرای این شهر به خاک سپرده شد.
نظر شما