اعلام محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی جاماندگان اربعین در جنوب کرمان

رئیس پلیس راه جنوب کرمان از اجرای محدودیت‌های ترافیکی ویژه راهپیمایی جاماندگان اربعین حسینی در جنوب استان کرمان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان و به نقل از پایگاه خبری پلیس، اسماعیل جهانشاهی اظهار کرد: مردم شهرستان‌های جنوبی به‌ویژه رودبار جنوب، قلعه‌گنج و کهنوج برای حضور در این آیین به سمت امامزاده ابوالقاسم حرکت خواهند کرد و به همین منظور، تمهیدات ویژه ترافیکی در این مسیرها پیش‌بینی شده است.

وی افزود: محور رودبار جنوب به سمت امامزاده ابوالقاسم در محدوده روستای بیژن‌آباد مسدود می‌شود و رانندگان باید از مسیر جایگزین مظفرآباد، عوض‌آباد، شاداب و گنج‌آباد تردد کنند.

رئیس پلیس راه جنوب استان کرمان گفت: در محور کهنوج به سمت امامزاده، در محدوده سه‌راهی وکیل‌آباد و سرخ‌قلعه نیز کنترل‌ها و محدودیت‌های ترافیکی برای مدیریت بهتر تردد زائران اعمال خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: رانندگان و شهروندان ضمن همکاری با مأموران پلیس راه، قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی را رعایت کنند تا این مراسم در فضایی آرام، ایمن و بدون حادثه برگزار شود.

کد مطلب 993669

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.