بازگشت بیش از ۲ میلیون زائر به کشور

فرمانده کل انتظامی کشور از خروج ۳ میلیون و ۲۶۰ هزار زائر از کشور و بازگشت ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سردار احمدرضا رادان در حاشیه بازدید از مرز بین‌المللی شلمچه، با اعلام آخرین وضعیت تردد زائران اربعین، اظهار کرد: براساس آمار تجمیعی، تا این لحظه بالغ بر ۳ میلیون و ۲۶۰ هزار زائر از کشور خارج شده‌اند و در مقابل، نزدیک به ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار زائر به میهن اسلامی بازگشته‌اند.

وی با بیان اینکه همچنان بیش از یک میلیون زائر در کشور عراق حضور دارند، افزود: پیش‌بینی می‌شود ظرف یکی دو روز آینده با حجم زیادی از ورود زائران به کشور مواجه باشیم.

فرمانده کل انتظامی کشور با اشاره به برقراری امنیت کامل در خاک عراق و داخل ایران، خاطرنشان کرد: جا دارد از مسئولان و پلیس عراق و همچنین تمامی خادمان در کشور خودمان که خدمات شایسته‌ای به زائران ارائه دادند، تشکر ویژه داشته باشم.

سردار رادان با توصیه به زائران برای توزیع سفرهای بازگشت میان تمام مرزها، گفت: به زائران توصیه می‌کنم که برای بازگشت، همه مرزها را انتخاب کنند تا عوامل خدوم ما بتوانند خدمات بهتر و سریع‌تری ارائه دهند.

منبع: تسنیم

کد مطلب 993635

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.