قرارگاه خاتم؛ بازوی اجرایی دولت‌ها برای اجرای پروژه‌های بزرگ

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا(ص) با تشریح عملکرد این مجموعه گفت: این قرارگاه به عنوان بازوی اجرایی نظام، مأموریت دارد پروژه‌های بزرگ و ملی را که اجرای آن‌ها از توان بخش خصوصی خارج است، به سرانجام برساند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، سردار سرتیپ پاسدار عبدالرضا عابد امروز_ دوشنبه دوازدهم مرداد_ در آیین آغاز سرمایه‌گذاری بخش خصوصی برای تکمیل سد مشمپا در زنجان اظهار کرد: قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا(ص) متعلق به یک دولت خاص نیست و در تمام دولت‌ها با هدف پیشبرد طرح‌های زیرساختی و توسعه‌ای کشور فعالیت کرده است.

وی با اشاره به ریشه‌های شکل‌گیری این مجموعه افزود: قرارگاه با تکیه بر روحیه جهادی دوران دفاع مقدس و همان تفکر «سنگرسازان بی‌سنگر» امروز نیز در عرصه سازندگی و مقابله با جنگ اقتصادی نقش‌آفرینی می‌کند.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا(ص) با اشاره به بخشی از کارنامه این مجموعه بیان کرد: تاکنون ۶۲ سد در کشور احداث و تکمیل شده و عملیات اجرایی سه سد دیگر نیز در دست انجام است که مجموع ظرفیت ذخیره‌سازی آن‌ها به ۲۵ میلیارد مترمکعب آب می‌رسد.

عابد ادامه داد: در بخش انرژی نیز چهار هزار مگاوات نیروگاه برق به بهره‌برداری رسیده و پنج پالایشگاه گازی تکمیل شده که روزانه ۱۷۰ میلیون مترمکعب گاز به شبکه سراسری تزریق می‌کنند.

وی با اشاره به نقش قرارگاه در صنعت پالایش کشور خاطرنشان کرد: این مجموعه سهم قابل توجهی در اجرای پالایشگاه ستاره خلیج فارس داشته و برنامه‌ریزی‌ها برای دستیابی به خودکفایی کامل در تولید بنزین ادامه دارد.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا(ص) توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل را از دیگر محورهای فعالیت این مجموعه برشمرد و گفت: ساخت ۳۳۰ کیلومتر خطوط مترو، اجرای آزادراه‌ها و خطوط ریلی، توسعه بندر چابهار و احداث ۸۵۰ کیلومتر راه‌آهن چابهار - زاهدان از مهم‌ترین پروژه‌های اجرا شده است.

وی افزود: قرارگاه علاوه بر حوزه‌های عمرانی، در بخش‌های فناوری اطلاعات، معدن و کشاورزی نیز حضور دارد و همواره تلاش کرده در کنار بخش خصوصی فعالیت کند، نه در رقابت با آن.

عابد با بیان اینکه هم‌اکنون حدود پنج هزار پیمانکار بخش خصوصی با قرارگاه همکاری دارند، گفت: این همکاری زمینه اشتغال حدود ۱۵۰ هزار نفر را فراهم کرده است.

وی تأکید کرد: سیاست قرارگاه ورود به پروژه‌های کلان و ملی است و به منظور حفظ ظرفیت فعالیت بخش خصوصی، اجرای طرح‌های کوچک را در دستور کار قرار نمی‌دهد.

کد مطلب 993585

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.