ابراهیم عمرانی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: در راستای توسعه گردشگری فرهنگی و معرفی ظرفیتهای تاریخی، معنوی و هویتی مجموعه تختفولاد، رخداد گردشگری «دلبر» با محوریت تختفولادگردی و دورهمی فرهنگی برگزار میشود.
وی افزود: این برنامه با حضور استاد دانشمند و با هدف آشنایی هرچه بیشتر شهروندان و علاقهمندان با تاریخ، فرهنگ و مفاخر مدفون در تختفولاد، روز پنجشنبه پانزدهم مرداد از ساعت ۱۸ برگزار خواهد شد.
مدیر مجموعه تاریخی، فرهنگی و مذهبی تختفولاد شهرداری اصفهان تصریح کرد: محل برگزاری این رویداد بقعه تاریخی بابارکنالدین است و شرکتکنندگان در فضایی صمیمی و فرهنگی، ضمن حضور در برنامه، با بخشی از پیشینه تاریخی و ارزشهای معنوی این مجموعه آشنا خواهند شد.
عمرانی خاطرنشان کرد: برگزاری برنامههایی از این دست، فرصتی برای پیوند هرچه بیشتر شهروندان با میراث تاریخی و فرهنگی اصفهان و تقویت گردشگری هویتی در مجموعه جهانی و ارزشمند تختفولاد به شمار میرود.
وی از علاقهمندان دعوت کرد با حضور در این رخداد فرهنگی، در دورهمی «دلبر» و برنامه تختفولادگردی شرکت کنند و از ظرفیتهای تاریخی و معنوی این مجموعه بهرهمند شوند.

نظر شما