تردد زائران اربعین از مرزهای خوزستان به بیش از یک میلیون و ۷۲۸ هزار نفر رسید

سرپرست اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خوزستان گفت: از بیست‌وپنجم تیر تا یازدهم مرداد، بیش از یک میلیون و ۷۲۸ هزار زائر از مرزهای شلمچه و چذابه تردد کرده‌اند که مرز شلمچه بیشترین سهم را به خود اختصاص داده است.

یزدان خسروی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خوزستان با اعلام آخرین آمار تردد زائران اربعین حسینی از مرزهای استان اظهار کرد: از بیست‌وپنجم تیر تا یازدهم مرداد، مجموع تردد ثبت‌شده از مرزهای شلمچه و چذابه به یک میلیون و ۷۲۸ هزار و ۲۶۲ نفر رسیده است.

وی افزود: در مرز چذابه طی این مدت، ۱۲۸ هزار و ۳۳ نفر زائر ایرانی وارد کشور، ۱۸۷ هزار و ۵ نفر از کشور خارج شدند، همچنین ورود هشت هزار و ۶۹۹ تبعه خارجی و خروج ۱۶ هزار و ۵۲۸ نفر از اتباع خارجی ثبت شده که مجموع تردد از این مرز را به ۳۴۰ هزار و ۲۶۵ نفر رسانده است.

سرپرست اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خوزستان ادامه داد: در مرز شلمچه نیز ۵۳۰ هزار و ۷۳۹ ایرانی وارد کشور و ۷۱۵ هزار و ۵۹۱ نفر از کشور خارج شدند، همچنین ورود ۲۹ هزار و ۸۳۳ و خروج ۱۱۱ هزار و ۸۳۴ تبعه خارجی در این مرز به ثبت رسیده و مجموع تردد از شلمچه به یک میلیون و ۳۸۷ هزار و ۹۹۷ نفر رسیده است.

خسروی گفت: بر اساس این آمار، مجموع ورود زائران ایرانی از دو مرز ۶۵۸ هزار و ۷۷۲ نفر، خروج زائران ایرانی ۹۰۲ هزار و ۵۹۶ نفر، ورود اتباع خارجی ۳۸ هزار و ۵۳۲ نفر و خروج اتباع خارجی ۱۲۸ هزار و ۳۶۲ نفر بوده است.

وی با اشاره به سهم بالای مرز شلمچه در تردد زائران اربعین، بر آمادگی کامل دستگاه‌های خدمات‌رسان برای مدیریت موج بازگشت زائران و ارائه خدمات مطلوب در دو پایانه مرزی استان تأکید کرد.

کد مطلب 993472

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.