تردد خودرو با پلاک منطقه آزاد انزلی در پنج استان شمالی بلامانع است

استاندار گیلان از تداوم امکان تردد خودروهای دارای پلاک منطقه آزاد انزلی در پنج استان شمالی خبر داد و گفت: استانداران شمالی پیشنهاد تداوم این ظرفیت را با هدف ارتقای کیفیت ناوگان حمل‌ونقل و کاهش خسارت‌های ناشی از سوانح جاده‌ای به دولت ارائه خواهند کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، هادی حق‌شناس عصر امروز _یکشنبه یازدهم مرداد_ در نشست شورای اطلاع‌رسانی استان در سالن شهید انصاری استانداری، با اشاره به تصمیم مشترک استانداران شمالی اظهار کرد: تردد خودروهای وارداتی با پلاک منطقه آزاد انزلی همچنان در پنج استان شمالی بلامانع است و مردم این استان‌ها می‌توانند از این امکان بهره‌مند شوند.

وی افزود: پیشنهاد استانداران شمالی این است که این ظرفیت در چارچوبی مشخص ادامه یابد و دولت نیز می‌تواند سازوکار دریافت سوخت این خودروها را با قیمت مورد نظر خود تعیین کند.

استاندار گیلان با تأکید بر ضرورت کاهش تصادفات و تلفات جاده‌ای خاطرنشان کرد: بخش قابل توجهی از منابع کشور صرف جبران خسارت‌های ناشی از سوانح رانندگی می‌شود و توجه به عوامل مؤثر در کاهش این خسارت‌ها یک ضرورت ملی است.

حق‌شناس با اشاره به نقش هم‌زمان عامل انسانی، وضعیت راه‌ها و کیفیت خودروها در وقوع تصادفات تصریح کرد: کیفیت ناوگان و کاهش نقص‌های فنی خودروها از موضوعاتی است که باید در کنار سایر عوامل مورد توجه قرار گیرد.

وی درباره روند اجرای راه‌آهن رشت ـ آستارا گفت: قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا(ص) تاکنون ۴۰ کیلومتر از مسیر ۱۶۲ کیلومتری این پروژه را تحکیم بستر کرده و اجرای این طرح ملی با جدیت دنبال می‌شود.

استاندار گیلان با اشاره به توسعه زیرساخت‌های گردشگری استان افزود: در پنج دهه گذشته تنها سه هتل پنج‌ستاره در گیلان ساخته شده بود، اما طی دو سال اخیر مجوز ساخت هفت هتل پنج‌ستاره صادر شده و برنامه احداث ۱۴ هتل چهارستاره نیز در دستور کار قرار دارد.

حق‌شناس اضافه کرد: ۲۷۱ نقطه در استان برای اجرای طرح‌های گردشگری اختصاص پیدا کرده که نشان‌دهنده ظرفیت بالای گیلان برای جذب سرمایه‌گذاری و توسعه این بخش است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به رشد فعالیت‌های فناورانه در استان اظهار کرد: گیلان به دلیل افزایش ثبت شرکت‌های دیجیتال و فعالیت‌های مرتبط با هوش مصنوعی، در بین استان‌های کشور به جایگاه دهم رسیده است.

استاندار گیلان با قدردانی از مشارکت خیرین استان در حوزه آموزش افزود: خیرین گیلانی ساخت دو مجتمع آموزشی ۱۲ کلاسه در محله معلولین رشت را آغاز کرده‌اند که نمونه‌ای ارزشمند از همراهی مردم در مسیر توسعه استان است.

حق‌شناس با تأکید بر نقش رسانه‌ها در تقویت امید اجتماعی خاطرنشان کرد: با وجود دشواری‌ها و اتفاقات سال گذشته، اقدامات مثبت و مؤثری در بخش‌های مختلف استان گیلان انجام شده که اطلاع‌رسانی دقیق و صحیح از این اقدامات می‌تواند به افزایش امید و اعتماد عمومی کمک کند.

کد مطلب 993309

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.