وظیفه امروز ما شناخت دقیق مسئولیت‌ها و انجام درست و کامل آنها است

رئیس کل دادگستری استان قزوین حضور پرشور مردم در تشییع پیکر قائد شهید امت را پاسخی قاطع به پروژه یأس‌افکنی دشمنان ارزیابی کرد و گفت: تا انقلاب برپاست، دشمنی دشمنان ادامه خواهد یافت و وظیفه امروز ما، شناخت دقیق مسئولیت‌ها و انجام درست و کامل آنهاست.  

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، حجت‌الاسلام علی مصطفوی‌نیا عصر امروز _یکشنبه یازدهم مرداد_ در مراسم تودیع و معارفه رئیس دادگستری شهر محمدیه با اشاره به راز پایداری انقلاب اسلامی اظهار کرد: نفوذ کلام بنیانگذار کبیر انقلاب و شهدا مرهون قدرت معنوی و ارتباط وثیق آنان با خداوند است.

وی اضافه کرد: هر کس پیوند خود را با خدا استوار کند، خداوند نیز پیوند او را با مردم اصلاح می‌کند و در شرایط کنونی که مردم با دشواری‌های فراوانی روبه‌رو هستند، راهی جز ژرف‌بخشی به این رابطه معنوی وجود ندارد.

رئیس کل دادگستری استان قزوین با مرور رویدادهای سرنوشت‌ساز انقلاب، واقعه طبس را جلوه‌ای آشکار از یاری الهی خواند و تصریح کرد: در آن حادثه، هیچ پیش‌بینی هواشناسی نشان از وقوع حادثه نمی‌داد، اما چنان که امام (ره) فرمودند، ریگ‌های طبس مأمور خدا بودند.

مصطفوی‌نیا همچنین حضور پرشور مردم در تشییع پیکر قائد شهید امت را پاسخی قاطع به پروژه یأس‌افکنی دشمنان ارزیابی کرد و گفت: تا انقلاب برپاست، دشمنی دشمنان ادامه خواهد یافت و وظیفه امروز ما، شناخت دقیق مسئولیت‌ها و انجام درست و کامل آنهاست.

وی در ادامه صحبت‌های خود با قدردانی از زحمات علی‌محمدی، رئیس پیشین دادگستری محمدیه، او را مدیری صبور و خوش‌برخورد توصیف کرد که همواره با گشاده‌رویی به دغدغه‌های مردم و همکاران گوش فرا می‌داد.

رئیس کل دادگستری استان قزوین سپس با معرفی مهدی اصفهانی به عنوان رئیس جدید، ویژگی برجسته او را دقت نظر دقیق و حرفه‌ای در رسیدگی به پرونده‌ها برشمرد و این خصیصه را برای شهری با جمعیت بالا بسیار ارزشمند دانست.

مصطفوی‌نیا با اشاره به جمعیت قابل‌توجه محمدیه، بر لزوم بازنگری در ساختار تشکیلاتی این بخش تأکید کرد و افزود: هم‌اکنون با کمبود جدی قاضی در این بخش مواجهیم که از دغدغه‌های اصلی ما به شمار می‌رود، اما امیدواریم با جذب و توزیع مناسب نیروهای قضائی، این نقیصه تا پایان سال جاری برطرف شود.

وی در ادامه از همکاری دستگاه‌های اجرایی و خدماتی تشکر کرد و ادامه داد: با مساعدت مجموعه مدیریت شهری، زمینی مناسب در کنار ساختمان دادگستری تخصیص یافته و به‌زودی عملیات احداث ساختمان جدید دادسرا آغاز خواهد شد تا مشکل کمبود فضای اداری نیز مرتفع گردد.

به گزارش ایمنا، در پایان این مراسم با اهدای لوح تقدیر از تلاش‌های فتح‌اله علیمحمدی در دوران تصدی دادگستری محمدیه تجلیل شد. همچنین حکم انتصاب مهدی اصفهانی که از سوی رئیس قوه قضائیه صادر شده بود، توسط رئیس کل دادگستری استان قزوین به او ابلاغ شد.

کد مطلب 993304

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.