اخبار تازه از سومین جشنواره سراسری فیلم «شهرنما»

رئیس جشنواره فیلم شهرنما پیرامون برگزاری آیین پایانی سومین جشنواره ملی فیلم رفسنجان (شهرنما) توضیحاتی ارائه داد.

سیدعباس حسینی داورانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در کرمان، با اشاره به روند پرفراز و نشیب برگزاری سومین دوره این جشنواره ملی، اظهار کرد: با توجه به تعویق‌های صورت گرفته ناشی از رخدادهای دی‌ماه و شرایط متعاقب آن در فضای کشور، شورای سیاست‌گذاری جشنواره پس از بررسی همه‌جانبه ملاحظات و مصالح موجود، تصمیم نهایی خود را مبنی بر برگزاری صرفِ آیین اختتامیه اتخاذ کرد.

وی با تأکید بر اینکه تمامی مراحل اجرایی، داوری و انتخاب آثار پیش از این مطابق با برنامه‌ریزی‌های دقیق به پایان رسیده بود، افزود: در طول یک سال گذشته، تمام تمهیدات لازم برای برگزاری باشکوه این رویداد در چند مرحله فراهم شده بود. با این حال، شرایط تحمیلی و ملاحظات حاکم بر فضای عمومی کشور، امکان تحقق کامل آن‌چه شایسته جایگاه هنرمندان، میهمانان و این رویداد ملی بود را از تیم برگزاری سلب کرد.

رئیس جشنواره فیلم شهرنما گفت: از آنجا که فرآیند داوری آثار به‌طور کامل به سرانجام رسیده و برگزیدگان نهایی مشخص شده‌اند، شورای سیاست‌گذاری بر برگزاری آیین اختتامیه و معرفی برگزیدگان تأکید دارد تا ضمن قدردانی از اهالی فرهنگ و هنر، استمرار این جشنواره برای ادوار آینده تضمین شود.

حسینی داورانی خاطرنشان کرد: زمان و مکان دقیق برگزاری آیین اختتامیه سومین جشنواره ملی فیلم رفسنجان متعاقباً از طریق رسانه‌ها و درگاه‌های رسمی جشنواره اطلاع‌رسانی خواهد شد و از تمامی علاقه‌مندان و اهالی رسانه درخواست داریم اخبار دقیق را صرفاً از این مجاری پیگیری کنند.

شایان ذکر است، برگزاری سومین دوره جشنواره ملی فیلم کوتاه رفسنجان (شهرنما) که قرار بود زمستان سال گذشته برگزار شود، به دلیل شرایط ایجاد شده در کشور به تعویق افتاد و به زمان دیگری موکول شده بود.

کد مطلب 993280

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.