پیش‌بینی رگبار و رعدوبرق در برخی مناطق چهارمحال‌وبختیاری

مدیرکل هواشناسی چهارمحال‌وبختیاری گفت: برای روزهای آینده افزایش ابر و گاهی وزش باد نسبتا شدید و احتمال خیز گردوخاک و همچنین در برخی مناطق به ویژه کوهرنگ رگبار و رعدوبرق را انتظار داریم.

معصومه نوروزی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال‌وبختیاری اظهار کرد: برای روزهای آینده افزایش ابر و گاهی وزش باد نسبتا شدید و احتمال خیز گردوخاک و همچنین در برخی مناطق به ویژه کوهرنگ رگبار و رعدوبرق را انتظار داریم.

وی افزود: توصیه می‌شود با شروع بارش مردم از توقف در حاشیه رودخانه خودداری و در هنگام رانندگی با توجه به لغزنده بودن جاده‌ها نکات ایمنی را رعایت کنند و از صعود به ارتفاعات و فعالیت‌های کوهنوردی اجتناب شود و کشاورزان محصولات خرمن شده خود را به مکان‌های سرپوشیده انتقال دهند.

مدیرکل هواشناسی چهارمحال‌وبختیاری گفت: ماهیت ناپایداری‌های همرفتی به گونه‌ای است که میزان و شدت بارش‌ها به صورت نقطه‌ای ممکن است تقویت شود و با توجه به بررسی نقشه‌ها و داده‌های هواشناسی احتمال وقوع ناپایداری‌های همرفتی برای ارتفاعات استان و مناطق شمال غرب به ویژه شهرستان کوهرنگ بیشتر است.

نوروزی گفت: روز سه‌شنبه در برخی مناطق کاهش نسبی دمای هوا را در طی روز انتظار داریم و هوا خنک می‌شود اما برای روزهای بعد در حال حاضر الگوهای هواشناسی افزایش دمای هوا را نشان می‌دهد.

وی اضافه کرد: صبح امروز بن با دمای ۱۲ درجه سانتی‌گراد خنک‌ترین ایستگاه چهارمحال‌وبختیاری بود و طی ۲۴ ساعت گذشته سرخون با دمای ۳۹ درجه سانتی‌گراد گرم‌ترین نقطه استان گزارش شد.

کد مطلب 993248

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.