رفع موانع اجرای کمربندی شهرکرد نیازمند همکاری و  اقدام جدی دستگاه‌های متولی است

شهردار شهرکرد گفت: تعیین‌تکلیف طرح تفصیلی، رفع موانع اجرای کمربندی و پیشبرد پروژه‌های کلان شهری، نیازمند همکاری و اقدام جدی دستگاه‌های متولی است و شهرداری در این مسیر پیگیری‌های مستمر خود را ادامه داده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحال‌وبختیاری، محمدحسین واحدیان، امروز _یکشنبه یازدهم مرداد_ در جلسه علنی شورای اسلامی شهر با تأکید بر اینکه حل بسیاری از مسائل مدیریت شهری در گرو همکاری دستگاه‌های مرتبط است، اظهار کرد: مطالبه‌گری شورای اسلامی شهر باید متوجه دستگاه‌هایی باشد که مسئولیت مستقیم حوزه‌هایی همچون طرح جامع، طرح تفصیلی و پروژه‌های راهسازی را بر عهده دارند.

وی با اشاره به روند تهیه طرح جامع شهر افزود: اگرچه مسئولیت این طرح بر عهده اداره‌کل راه و شهرسازی است، اما شهرداری در تمام مراحل کارشناسی، جلسات تخصصی و فرایندهای پیگیری حضور فعال داشته و مطالبات شورای اسلامی شهر و شهروندان را به متولی طرح منتقل کرده است. با این حال، بخشی از مصوبات نهایی با توافقات کارشناسی تفاوت داشته و اعتراض شهرداری نیز به‌صورت رسمی اعلام شده است.

شهردار شهرکرد با بیان اینکه بخشی از اقدامات مدیریت شهری به‌درستی اطلاع‌رسانی نشده است، گفت: شهرداری در موضوعاتی همچون طرح جامع، طرح تفصیلی و پروژه کمربندی با وجود آنکه متولی مستقیم نبوده، نقش مؤثری در هماهنگی‌ها، پیگیری‌ها و پیشبرد امور ایفا کرده است، اما تعیین‌تکلیف نهایی این طرح‌ها در اختیار دستگاه‌های مسئول قرار دارد.

واحدیان درباره طرح تفصیلی نیز تصریح کرد: با وجود موافقت شورای اسلامی شهر برای واگذاری مسئولیت اجرای این طرح به شهرداری، متن تفاهم‌نامه پیشنهادی اداره‌کل راه و شهرسازی نیازمند اصلاح است تا امکان صیانت از حقوق شهروندان و اعمال نظرات کارشناسی در روند اجرای طرح فراهم شود.

وی با اشاره به آخرین وضعیت پروژه کمربندی شهرکرد اظهار کرد: یکی از چالش‌های موجود، اختلاف در تعیین حریم این مسیر است؛ به‌گونه‌ای که آنچه در توافقات کارشناسی تصویب شده، با ابلاغ نهایی تفاوت دارد و همین مسئله موجب بروز ابهام در ارائه خدمات شهری و نارضایتی برخی مالکان شده است. شهرداری این موضوع را از طریق مکاتبات رسمی، جلسات استانی و مراجع نظارتی به‌طور جدی دنبال کرده است.

شهردار شهرکرد از پیگیری تأمین اعتبار برای ادامه اجرای پروژه کمربندی خبر داد و گفت: این موضوع در جلسات «یکشنبه‌های نه به تصادف» به تصویب رسیده و پیشنهاد تأمین اعتبار ملی برای تکمیل حدود چهار کیلومتر از این مسیر ارائه شده است. انتظار می‌رود دستگاه‌های مسئول با تسریع در فرایندهای اداری، زمینه اجرای هرچه سریع‌تر این پروژه را فراهم کنند.

واحدیان خاطرنشان کرد: شهرداری همواره در چارچوب وظایف قانونی خود پاسخگو بوده و تحقق پروژه‌های کلان شهری، مستلزم هماهنگی، همراهی و ایفای مسئولیت همه دستگاه‌های مرتبط است.

کد مطلب 993188

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.